Zimny. 415 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Chciałbym uprzedzić ze w Gimpie tak poważnie zaczołem pracować jakies 2 dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie wiem, co w tych pracach zostało zrobione oprócz paru "efektów" ktore i tak wyglądają źle. Czekam na coś sensownego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Mnie się za bardzo nie podobają. Napisy dla mnie nie pasują. Również czekam na next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Prace są na bardzo niskim poziome. Dodałeś sam tekst, który nie pasuje w ogóle do tła.. A efekty również nie wyglądają ciekawie, ale dopiero zaczynasz, więc na pewno się poprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Wszystko ziomeczki wypisały ^^Czekam na więcej , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ja w gimpie nie wiedzialem nawet jak zaczac prace i szybciej go wylaczylem niz wlaczylem takze zle nie jest dobrze tez nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 strasznie niski poziom ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora i użytkowników, jeśli autor sobie zażyczy otwarcie tematu, proszę o PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi