gicik krzys 414 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nick:fam Opis problemu: gey wchodze na jakis serwer to mnie crashuje i wywala z csa Screenshoty: Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : inne: tutaj na tej pierwszej wersji co grałem to wbijam na serwer wciskamy coś na kławce i mnie przenosi na jakiś serwer nwm jaki po czym mnie z niego wywala do menu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Spróbuj tego może, pomoże, więc: Ikona cs'a > prawy przycisk myszy > właściwości > zgodność > uruchom ten program w trybie zgodności z windows xp service pack 3 Myślę, że to powinno pomóc, choć nie obiecuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 tutaj na tej pierwszej wersji co grałem to wbijam na serwer wciskamy coś na kławce i mnie przenosi na jakiś serwer nwm jaki po czym mnie z niego wywala do menu ? CS 1.6 > PPM > Znajdź element docelowy > cstrike > .. Przeglądasz wszystkie pliki .txt i .cfg , w jednym z nich będzie wpis który Ci się wgrał bo wchodziłeś na jakieś gówno serwery. Kasujesz wpis, zapisujesz plik i gotowe. Najlepiej jeszcze odkryć ukryte pliki, mój komputer, albo jakiś folder.. górny panel > Narzędzia > Opcje folderów > Widok > Zaznacz 'pokaż ukryte pliki i foldery' Wszystko pod XP, w 7 może być inaczej z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 a może po prostu cs się "popsuł"? ściągnij innego i powiedz jak śmiga, tylko zachowaj configi, mapy, dźwięki i modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Działa tylko serwer ffa na innych crashuje Dobra temat do zamknięcia bo to nie ma sensu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Sprawdź tę komendę cl_disablehtmlmotd 1 czy taka w ogóle istnieje w cs1.6, po czym wejdź na serwer i sprawdź czy cię dalej wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Mam ten sam problem tyle, że na XP. Jak mi się to pokazuje, to po prostu wciskam ESC i wracam do menu, komunikat się chowa, po czym znów wracam do gry i gram normalnie o.O Nie wiem co to za problem, ale reinstall Steama i Cs nie pomaga. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez KaLiBeReK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Takie coś mi w konsoli pokazuje jak wbijam i zauważyłem ze to tylko na serwerach csc lecz na ffa mniej się zdarza ale mniej Jest jeszcze coś takiego Czego wcześniej nie miałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 1 ss nic nie mówi, bynajmniej nic nie zmienia w tej sprawie. 2 ss to tak samo nic http://download.cs-classic.pl/counter-strike-1-6-najlepsza-wersja/v43 http://download.cs-classic.pl/cs-1-6-download/v50 Wybierz sobie wersje cs'a. Kasujesz cs 1.6 , nie tylko z komputera .. wszystkie foldery Counter Strike 1.6 , cstrike , cstrike_poland . Sprawdzasz wszystkie dyski , będzie czysto to instalujesz na nowo cs'a - v43 lub v50, i próbujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi