Black14 132 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 1. Nick:Black142. Imię:Michał3. Wiek:194. Znajomość AMX (1-10): 75. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Składka (tak/nie):NIE7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Black14/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Michał. Interesuję się motoryzacją, komputerami oraz sportem.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chcę pomóc administracji w utrzymaniu porządku na serwerze. Nieraz jestem na serwerze ludzie łamią regulamin, a adminów nie ma.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:1:3637267011. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:ok. 1-4 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 16/17-22, w weekendy 11-14, 17-2213. Staż w Counter-Strike 1.6: ok.8 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jestem na TAK -Wszystkie wymagania spelniasz -mily -kulturalny -godziny sa -posty sa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ale miło się zrobiło jak spojrzałem na twoje GT . A więc tak na serwerze jesteś miły oraz kulturalny nie widzialem u ciebie chyba jeszcze żadnego przekleństwa + jak napisałem wyżej GT jest piękne + Posty i aktywność na forum jakaś jest + Wymagania spełniasz ( spełniłeś ) + Jedyne do czego można się przyczepić to : Punkt 8. troszkę mało o sobie nam napisałeś - no i jeszcze ta składka ale z tym to chyba nie będzie problemu ponieważ od kiedy grasz to jedziesz na ProVipie ( jak to by Puchatkowy nazwał "Cienias z ProVipem" ) A więc jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Na tak Widuje cię na serwerze cały czas Jedyny minus to składka Ale jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dla mnie bardzo dużym plusem u ciebie jest twój wiek. Jesteś opanowaną osobą nie reagujesz impulsywnie i wrogo na innych graczy. Jesteś stałym bywalcem naszego serwera, i w sumie za to co napisałem wyżej od razu dałbym ci Admina. Ponieważ sądzę że taka osoba jak ty będzie świetnym Adminem. Jestem na Tak. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi