wiesman 52 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Pytanie: (Jakieś sposoby na zwiększenie fps i zmniejszenie pingu . Gram od niedawna i próbuje ustawiać jak mówią w internetach ale nic nie daje nie idzie ugrać fps mam około 19 a ping 50 choć na cs 1,6 mam fps bardzo dużo i ping z 20-40. Gra się scina przechodząc na grę , lub jak podczas gry nacisne esc a nawet sie zawiesi ..) ScreenShot: ( Jeżeli masz to możesz dodać również SS'a ) Inne: sprzęt: karta graficzna - NVIDIA GeForce 9400 GT procesor -Amd Athlon(ym) 64 processors 3500+ 2.20GHz Procesor AMD K8 win 7 home basic 64 bit ram - 2gb wydaje mi się że procek słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 A jak mówią w Internetach? Ustawiasz opcje uruchamiania gry? Na jakich ustawieniach grasz i jakiej rozdzielczości. Ile masz fps w cs 1.6? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) opcje uruchamiania mam zrobione rozdzielczość zmieniam ciągle nw jaka jest najlepsza raz zmienie na lepsza niby dobrze ale po chwili to samo i z powrotem na wieksza tez dobrze ale po chwili znowu gorzej fps w cs 1,6 100-300 skacze na go : http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1449180900__2015-12-03_00001.jpg Zachciało mi sie goła :help: Chce ktos kupisz ?? 30zł Edytowane 4 Grudnia 2015 przez wiesman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ogólnie na tym sprzęcie wątpię, że zagrasz w cs:go na wyższych fps'ach. 2Gb ramu to zdecydowanie za mało jak na GO, a procesor to już w ogóle ledwo zipie jak tę grę włączasz. Wydaje mi się, że nic Ci nie pomoże :c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Im więcej ludzi na serwerze tym będziesz miał mniej fpsów, jest to spowodowane generowaniem ruchów modeli. Nie szukaj jakichś magicznych rozwiązań, po prostu masz słaby sprzęt i jeżeli chcesz pograć w cs go, w większej ilości fps + na wyższych ustawieniach to musisz zmodernizować swój sprzęt. Może zyskasz troszkę fpsów: - Najnowsza aktualizacja do karty graficznej, - komendy w opcjach uruchamiania na steam : -novid -high -tickrate 128 -nojoy -threads 2 -refresh 75 -nod3d9dx - Wszystkie ustawienia w cs go na niskie / wyłączone z wyjątkiem "Renderowanie wielordzeniowe ustawiamy na: Włączone" - Te 3 komendy do konsoli: cl_forcepreload 1 - Ładuje wszystko przed wejściem na serwer bind "shift" "+speed;r_cleardecals" - Przy każdym naciśnięciu shifta (a robimy to dość często bo jest to chodzenie po cichu) będzie usuwać ślady po kulach i krew bind "CTRL" "+duck;r_cleardecals" - odpowiednik powyższej komendy, tylko przy kucaniu. Masz kartę graficzną NVIDIA więc wejdź w "Panel sterowania NVIDIA" następnie w zakładkę "Ustawienia 3D" > "Wyreguluj ustawienia obrazu, korzystając z podglądu.." i ustaw maksymalnie suwak na "Wydajność". Więcej się zrobić nie da, ewentualnie jakiś fps config, ale tego nie polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Wydaje mi się, że Game Booster powinien pomóc. Ja oczywiście go polecam ;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) dodatkowo od wczoraj mam taki błąd nw o co chodzi czy ktoś morze wytłumaczyć http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1449252047__blad.png Edytowane 4 Grudnia 2015 przez wiesman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 @up Wyraźnie w błędzie jest napisane co masz zrobić, ew. ponowna instalacja steam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 A kupno procka i 2GB pamieci ram wchodzi w gre? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ta ram chyba se załatwię a procesor mogli byście poszukac ja nie za bardzo wiem jak (zapomniałem) jak sie szukało lepszego ale pasujacego Identyfikator sprzętu : ACPI\AuthenticAMD_-_AMD64_Family_15_Model_95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi