Czarek 4 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 1. Nick: Czarek 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Zepsuty 6. Składka (tak/nie): Oczywiście że tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Czarek/193.33.176.143:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Łukasz mam 16 lat i mieszkam w Lublinie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ nie raz widzę rano czy wieczorem jak gracze łamią regulamin. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Niestety nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1 do 3 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13.00 15.00 a na weekendach to od rana do wieczora 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1. Ukończone 15 lat: Jest 2. Spędzone 20 godzin na serwerze Jest 3. Zachowanie kultury na serwerze Jest 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Nie 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Jest 6. Posiadanie mikrofonu Zepsuty też się liczy? ^^ 7. Składka za admina 11,07 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) Tak Czasami mogę nawet więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi