Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ja jako opiekun nie mogę się przyglądać jak gracz mimo napisaniu próśb o UB dostaje odrzucenie. Przykładowo ; http://forum.cs-classic.pl/topic/41930-twoj-mistrz-adrian/ Zaraz to bedzie prowadziło zamiast do zachęcenia użytkownika do gry na naszych serwerach i ogl całej sieci, do odejścia. Zrozumiałbym jeżeli tak podchodzicie do próśb o UB - profesjonalnie, ale admini podchodzą profesjonalnie do banowania? NIe sądzę.. Jeżeli mają być tutaj takie surowe reguły to musimy tą niekompetencje adminów zmienić, 4/5 poleci, zostanie na wszystkich serwerach łącznie 10 adminów, którzy tą wiedze mają, i nie walą ss'ów bądź innych banów 'bo mnie zabil' 'bo mam takie przeczucie że czit' albo 'bo gracze mówią że czit' < Te 3 powody najczęstsze są przy banowaniu. A zatem moją propozycją jest, rekrutacja adminów od nowa każdego serwera, lub zmiana bezsensownego regulaminu Próśb o UB. 7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Moja propozycja jak już coś zmieniamy, aby w nazwy tematów dodawać nazwy serwera 1.6 COD350; FFa; DR; ZM; COD201; CS:GO MOD; DD2; JB CS:GO DR CS:GO; DD2 CS:GO; DM CS:GO; 4FUN CS:GO; COD CS:GO; FFa CS:GO; JB CS:GO Także prośba o UB wyglądała by w ten sposób DD2 SS'y / DD2 Prośba o UB / DD2 nick. Przemyślcie tą propozycje, bo przez literówke w nazwie zwykle odrzucacie prośbę o UB, a w tym momencie mamy szanse stracić gracza, i jak mówiłem wyżej o niekompetencji adminów, jeżeli taki gracz jest non stop banowany to się odechciewa grać na sieci. I jak ja zwykle traktowałem gracza, 1 na wage złota, sieć jest duża odejdzie jeden przyjdzie duży Tak? ale ten 1 może wspomóc sieć, kasą lub zmienić sieć jako admin i wyżej + i zaprosić ludzi. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Sprawa była poruszana w admin roomie i ma być wykonywany dokładnie właśnie punkt, który opisałeś. (7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp.) -_- odpisał, że " Podbijam i przyklejam, od teraz będę to dokładnie sprawdzał. " Po to jest ten punkt by był porządek, a to z nazwami serwerów jest zbędne, ponieważ punkt z nazwą serwera znajduje się już w samej prośbie. Jeżeli ktoś jest niedorozwinięty i nie potrafi zobaczyć jak dokładnie ma złożyć prośbę o UB to jest tylko i wyłącznie jego problem. Może chociaż dzięki tym punktom nauczą się czytać, a mają już tak niemiłosiernie prosto to wszystko wytłumaczone, że szok. "Zaraz to bedzie prowadziło zamiast do zachęcenia użytkownika do gry na naszych serwerach i ogl całej sieci, do odejścia. " - Czy troszkę za bardzo nie dramatyzujesz? "'bo mnie zabil' 'bo mam takie przeczucie że czit' albo 'bo gracze mówią że czit'" - A to już tyczy się tylko i wyłącznie Administratorów serwerów, gdzie powinni być bardziej pilnowani i rozliczani ze swojej pracy, bo jeżeli dochodzi to takich sytuacji jakie opisujesz no to coś jest nie halo. @EDIT: Ja osobiście odrzucam podania, gdzie jest coś mocno zmienione, albo w ogóle nie ma nicku, jednak skoro już jeżeli kara się kogoś za nieodpowiedni tytuł, to każdego powinno się traktować równo na tym samym poziomie. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez SzeregowiecPL 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 My mamy przedstawione konkretne cele, a dokładnie właśnie ten cytat: "7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp." Admin może zrobić ss'y w przypadku PODEJRZENIA, więc jak widzisz nasze zadania trochę się różnią. Tak jak Szeregowiec napisał, we wzorze zostaje wpisany serwer, ponieważ ani nam, ani adminom jest zbędne umieszczane to w temacie, zaś nick owszem i chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ogólnie podpunkt dotyczący tytułowania jest dość głupio napisany według mnie. Mamy tam napisane, że w przypadku ss'ów należy tytułować tematy ss'y + nick, a w przypadku bana sam nick. Według mnie sam zapis tego podpunktu powinien się zmienić, na 7.Tematy powinny być zatytułowane "twoim" nickiem, wtedy prośby o ub nie byłyby tak często odrzucane, a gracze mieliby większą swobodę. Podział na serwery, to nie na tą sieć, bo nie mamy tutaj przydziału ubt, do poszczególnych serwerów. A i wtedy większość próśb byłaby odrzucania wciąż z tego samego powodu co teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Co do odrzucania tematów, to od dzisiaj każdy członek z UbTeam będzie miał za zadanie wskazać błąd użytkownika i pokazać mu regulamin gdy jego prośba o UB zostanie odrzucona. Każdy z graczy ma się nauczyć tego regulaminu i go przestrzegać, a UbTeam ma pomóc, a nie utrudniać im życie. Co do prefiksu z nazwą serwera, odpada, jest we wzorze informacja o serwerze i to powinno na razie wystarczyć. Więc w skrócie, UbTeam przy odrzucaniu tematu ma pomóc graczowi, wskazując jego błąd i pokazując mu dodatkowo regulamin by nie popełnił kolejnego błędu. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi