Skocz do zawartości

Świąteczne sprawdzanie obecności

polaczekkkkkkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Podobno aktywność adminów jest bardzo słaba. Stwierdzam tak po dwóch skargach oraz tym co ludzie piszą mi na steam/pw.

Tak jak wcześniej to bywało:

Nick:
Link do GT:

Czas macie do 08.12.2015 r. Przypominam również, że w dalszym ciągu otwarta jest Szybka rekrutacja. Jeżeli widzicie potencjalną osobę na admina to zapraszajcie ją do naszego grona. Ostatnimi czasy jest dość kiepsko jeżeli chodzi o aktywność ludzi na serwerze.

• Like 2

Ja korzystając ze sposobności, chciałbym się z Wami pożegnać Kociaki moje najcudowniejsze. Moje chęci gry w 1.6 zmalały do 0, tak więc pewnie zrobie dłuuuższą przerwe od tego, no i trochę pogram w tego GOła. Dziękuje wszystkim których tu poznałem, życze Wam wszystkim szczęścia, miłości, pieniędzy, duuuużo uśmiechu na Waszych kochanych mordkach i wszystkiego dooobrego dla całego serwera ! Co by tu nie przedłużać, składam tym samym swoją rezygnację z pełnionych obowiązków. :ninja:

Kocham Was wszystkich i w wolnych chwilach będę Was odwiedzał. :love:

Z pozdrowieniami, Wasz najukochańszy SaS'owy.

A tu gt, żeby warna nie dostać: http://www.gametracker.com/player/Sa%5BS%5D%27oWy./31.186.82.184:27691/  :giggle:

Edytowane przez polaczekkkkkkkkkk
Okej, przyjąłem :) Dzięki!
  • Like 5

Nick: mr.Burger

GT: Mam prośbę, mozesz sam sprawdzic? Pisze na tel. i mi gt nie dziala :/ (jak nie to moge pozniej wstawic)

Aktywność slaba, lecz ja zglaszalem :)

Napisalem po czasie, ale zawsze cos xd

Jestem juz w Polsce, wiec juz dzisiaj powinienem byc na serwie :)

• Like 1

Nick: eM aka eMdzej

GT: http://www.gametracker.com/player/eM%20aka%20Emdzej/31.186.82.184:27691/ 

Wcześniej nie miałem możliwości napisania(wprowadzałem się do nowego mieszkania). Wszystko zgłaszałem w dziale dla adminów. 

Pozdro. 

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności