Dopi 138 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 1.Nick: Dopi 2.Imię: Norbert 3.Wiek: 17 4.Znajomość SourceBans (1-10) : 7/10 5.Sprawny i działający mikrofon: Tak. 6.Składka (Tak/Nie): Tak. 7.Link do swojego GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/374020 8.Pare słów o sobie: Mam na imię Norbert. Uczęszczam do 2 klasy liceum o profilu humanistycznym. Interesuje się przedsiębiorstwami oraz ekonomia oraz rzeczami mocno z tym związanymi. Moim hobby jest tenis stołowy w którego gram od 3 lat. Interesuję się również piłka nożna w która pogrywałem kilka lat temu w drużynie. Byłem dość agresywnym zawodnikiem, głównie na prawej obronie. W okresie gimnazjalnym interesowałem się informatyka, ponieważ uczęszczałem do szkoły o profilu mat-fiz. 9.Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: chciałbym zostać adminem serwera, ponieważ spędzam na nim dużo czasu i myślę, że mogę się przydać do pomocy w utrzymaniu porządku. 10.Steam_ID: STEAM_0:1:41866976 11.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: 2-3h 12.W jakich godzinach grasz? (Dni robocze,weekendy): Dni robocze 21-24, w weekendy 21-2 . 13.Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3,619h. Od września 2012 roku. 14.Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Kilka razy w 1.6 ale nigdy w CS:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Składka + Wiek + Mikro+ Ponad 10 postów + Myśle że przyda się nam stróż nocny widze go cały czas w takich godzinach i myśle że da sobie rade jakby co moge pomóc mu opanować całkowicie SourceBans Jestem Na Tak Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Mr.Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 1. Ukończone 17 lat ✔ 2. Spędzone 25 godzin na serwerze ✔ 3. Zachowanie kultury na serwerze ✔ 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum ✔ 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) ✔ 6. Posiadanie mikrofonu ✔ 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) ✔ Jednym słowem Wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Spełnia wymagania, na serwie często(Nie ma nic nad cs, siedzi dzień i noc grając), SourceBans ogarnie raczej bez problemu. Jestem na TAK :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eprosik 4 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Na TAK : +aktywny +wyrozumialy +czesto na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jestem na tak spełnia wszystkie wymagania oraz często siedzi na serverze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj 6 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jestem na TAK Spełnia wszystkie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuckMyLittlePussy 1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Wielkie TAK ! Wiek + Mikrofon + Często na serwerze + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramos^^ 6 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Składka + Ponad 10 postów + Mikro+ Wiek+ Jestem na TAK Bardzo aktywny na serwerze, często w godzinach nocnych. Jest to wielki plus, gdyż w tych godzinach ciężko o adminów na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jestem na Tak Wiek+ Mikro+ 25h na serwerze+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi