Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nick: Rias/SaitamaPowod: Cs mi się spierniczyłCzas nieobecnosci: nieokreślonyCos od siebie: problem jest mianowicie taki: wchodzę na serwer i po kilku sekundach wyłącza mi się CS, bez żadnego błędu czy adnotacji, po prostu wywala go. Nie mam pojęcia w czym problem, na necie kilka wskazówek znalazłem, ale póki co żadna nie pomogła (w tym reinstall). Wczoraj wszystko było spoko i dzisiaj nagle nie da się grać. Jak ktoś coś może dopomóc to będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nieobecność przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Siwy coś ostatnio wspominał, że cs 1.6 miał jakąś aktualizację i też (najwidoczniej z tego powodu) ie może grać na serwerach, bo go wywala po jak on to określił "30 sekundach". Widocznie zostało Wam chwilowo grać na ns'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Siwy coś ostatnio wspominał, że cs 1.6 miał jakąś aktualizację i też (najwidoczniej z tego powodu) ie może grać na serwerach, bo go wywala po jak on to określił "30 sekundach". Widocznie zostało Wam chwilowo grać na ns'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi