KalaGamer 14 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Imię: Dawid Wiek: 17 dokładnie 27 grudnia Kontakt: GG: 52526248 Twój nick na TS3: KalaGamer Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jestem Adminem na JailBreak. Siedząc na serwerze mógłbym grać, jak i nadzorować oraz pomagać na ts3. Zwarty! gotowy! wyrozumiały! z poczuciem humoru! Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10/10 żadnych sporów nieprzyjemnośći Ile czasu spędzasz na TS3: 4-5h w zależności od dnia. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10/10 Brak jakichkolwiek sporów, nie przyjemności. Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Posiadam spore doświadczenie, miałem 5 swoich serwerów publicznych. Dawanie rang, robienie permissi nie jest mi obce. Tworzenie kanałów, rang, konkursów bądź róznych rzeczy na ts3. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak posiadam, potwierdzi to wielu, którzy grają na JailBreak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak przeszedłem! Edytowane 8 Grudnia 2015 przez KalaGamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jestem na nie. Jest już dużo adminów, moim zdaniem nie potrzebnie. Kontakt z administracją? Na ts jestem prawie rok, a ani razu z tobą nie rozmawiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 To samo się tyczy mnie, chyba należę do administracji a nigdy nie widziałem choćby twojego nicku na TS3. także te 10/10 trzeba zmienić Poza tym admini sobie radzą doskonale, ostatnio dołączyła pynia i grzechu. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 nie znam Cię w ogóle a piszesz,że masz z nami 10/10 kontakt. Jestem na nie, mamy już dużo adminów + prawie nikt Cię nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Siedzę na ts'ie codziennie po te 5-8 godzin dziennie i nie widziałem Cię, co również przekłada się na brak rozmów. Kolejna osoba odpada z Twojej perfekcyjnej znajomości z administracją. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi