Ruskiee 31 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 1. Nick: Ruskiee2. Imię: Tomasz3. Wiek: 174. Znajomość AMX (1-10): 8/105. Sprawny i działający mikrofon: TAK6. Składka (tak/nie): NIE7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Ruskiee/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Gram dla przyjemności , lubię piłkę , umiem grać na ZM 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Bo już kiedyś byłem , i mi się to podoba , by pomóc serwerowni10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Ruskiee STEAM_2:0:375095390 83.21.120.55 Nonsteam Neostrada. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-3h dzinnie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): co dzien13. Staż w Counter-Strike 1.6: ze 6 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jestem na NIE. Dlaczego? nawet ci nie zależy sądząc po tym, że skopiowałeś podanie -.- GT słabe, chociaż zawsze można poprawić pkt 8 oraz 9 wogóle mnie nie przekonują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jestem na nie !!! Przekopiowane podanie. Widać, że ci nie zależy na tym adminie. Jak jc już pisał gt masz słabe chociaż do nadrobienia, ale to i tak nic nie zmienia. WIELKIE NIE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Neutral +/-gt nawet dobre, postaraj się więcej +komendy amxx -Skopiowałeś podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ja też jestem na NIE. Ruskiee ja widzę, że Tobie wcale na tym adminie nie zależy. Kopiuj, wklej nie rozwiązuje sprawy, nawet się nie wysiliłeś żeby cokolwiek zmienić. Poza tym jak Pawson się dostanie to na teraźniejszy stan serwera adminów chyba wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Sory ale lenia nie chcemy na tej serverowni Mogles kreatywnie zrobic te podanie a nie na "ODWAL".!!! Chodz nie jestem juz adminem, ale wiem ze ta prace wymaga jakiegos wysilku, a nie ty bedziesz sobie kopiowal i wklejal, nie kolego myslisz sie mn9 oraz puchatkowy zapewno kopiowac i wklejac umieja i takiej pomocy nie porzebuja, wiec...!!! :obrazony: :obrazony: :obrazony: JESTEM NA NIE Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Funny358 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 "Ruskie doskonale cię znam, byłbyś świetnym adminem... Ale jestem na nie. Dlaczego? Ponieważ już chyba z 4 razy miałeś Admina na zombiemod, i albo go stracileś przez nie obecność albo przez inną głupote... Teraz nagle wracasz grasz 2-3 dni i od razu o admina składasz podanie? Ja nic nie mam co do ciebie doskonale o tym wiesz " Placku <3 " Ale musisz mi udowodnić że będziesz odpowiedzialną osobą. Tyle ode mnie... Pozdrawiam." Tak się wypowiedziałem w twoim poprzednim podaniu. Jestem na nie. Miałeś mi udowodnić swoją odpowiedzialnośc, a wcale tego nie zrobileś. No i na dodatek te skopiowane podanie... Ruskie... Szkoda słów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi