Semi 1 260 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Siemanko wstawiam ss'a , zwrotek piosenki.Rozbawiło mnie to i pozdrowienia z miejsca dla twórców .Łapcie można się pośmiać hehehe , ts3 to publiczny serwer i mam nadzieję że nie zostanę ukarany za udostępnianie tego zdjęcia : Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Semi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki za pozdrowienia. Quebo, Black, Pride najlepsi pomysłodawcy nazw kanałów Kappa @Edit Zabawa popsuta ;/ Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Pride 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 +jeszcze członkowie tego jakże cudownego zespołu :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueboNaHombre 55 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 #Que wchodzi do akcji TS sie bawi a Krypton psuje... ale całkiem dobrze było POLECAM SIĘ NA PRZYSZŁOŚĆ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Najlepszy i tak jest "omega operator taczki w mcdonald" xD Śmieszy do dziś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 ^bo mój xd. Nie no panowie, widzę, ze też macie fajne poczucie humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi