smiglo 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie , Jest to mój pierwszy filmik. Liczę na rady co zmieniać co poprawić. Jako , że pierwszy raz mam styczność z montowaniem chciałbym byście mi pomogli co i jak. Pozdrawiam. Piona ! Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Pawel.? Przeniesiono z Galeria > Wasze prace do Counter Strike Global Offensive > Filmy. Proszę pamiętać o tworzeniu tematów w przeznaczonych do tego działach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jak dla mnie nie kest zle muzyka trochę taka :/. Jak na silvera nie jest zle ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Na przyszłość polecam używać komendy, która usunie HUD. cl_draw_only_deathnotices 1Muzyka też jest troche za szybka do tego fragmovie. Fragi mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Wszystko jest oki po za tym , że muzyka kompletnie mi się nie podoba i nie pasuje.Głośność gry , jak strzelasz z tego kałacha to uszy na słuchawkach niszczy ^^ , po drugie zbyt zagłusza muzykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Dziękuje za rady. Biorę się już za to poprawki. Myślałem stworzyć sobie jakieś intro na początku takie 10 sec. W jakim programie mógłbym to zrobić jest możliwość w sony vegas to ogarnąć ? Edytowane 11 Grudnia 2015 przez smiglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Dziękuje za rady. Biorę się już za to poprawki. Myślałem stworzyć sobie jakieś intro na początku takie 10 sec. W jakim programie mógłbym to zrobić jest możliwość w sony vegas to ogarnąć ? Tak w vegasie jest możliwość , będzie to taki zwykły wstępniak przed filmami. Więc polecam ci już bardziej adobe premier pro / adobe after effects i na początek jakiś template intra. Template to projekt wykonany przez kogoś udostępniony publicznie , w którym tylko i wyłącznie podmieniasz tekst na swój nick i masz naprawdę świetne intro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tak w vegasie jest możliwość , będzie to taki zwykły wstępniak przed filmami. Więc polecam ci już bardziej adobe premier pro / adobe after effects i na początek jakiś template intra. Template to projekt wykonany przez kogoś udostępniony publicznie , w którym tylko i wyłącznie podmieniasz tekst na swój nick i masz naprawdę świetne intro. Poratujesz linkiem do programu bo mase jest ale bez aktywatora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo 0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) A więc trochę po majstrowałem z innych akcji i wyszło coś takiego Jeden problem w 3 akcjach ucieło mi po fragu nie wiem dlaczego ... Wrzucałem kilka razy ponownie a za każdym razem tak samo na kompie normalnie ... Edytowane 17 Grudnia 2015 przez smiglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi