strzala312 0 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Przepraszam za spam ale mój post został zamknięty i nie miałem jak napisać. . Na serwerze nie gram tymczasowo ponieważ mam zepsuty komputer a na laptopie ciężko mi znalesc i połączyć z jakąś siecią! Do Admina który pisał że była na mnie jakaś skarga, w cs nie gram od bodajże Niedzieli i jest jeszcze jeden typ o takim nicku jak ja więc to na pewno nie ja ))Mam nadzieję że mnie zrozumiecie, a reklamy zrobię na pewno w tedy kiedy będę miał naprawiony komputer Pozdrawiam Rafałek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Nie ten dział. Tutaj TYLKO PODANIA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 twoje podanie zostało zamknięte i te tłumaczenia nic nie dadzą. napisz podanie za 2 tygodnie. a może dostaniesz szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 CLOSE:) i wrzucam do dobrego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi