strzala312 0 Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Przepraszam za spam ale mój post został zamknięty i nie miałem jak napisać. . Na serwerze nie gram tymczasowo ponieważ mam zepsuty komputer a na laptopie ciężko mi znalesc i połączyć z jakąś siecią! Do Admina który pisał że była na mnie jakaś skarga, w cs nie gram od bodajże Niedzieli i jest jeszcze jeden typ o takim nicku jak ja więc to na pewno nie ja ))Mam nadzieję że mnie zrozumiecie, a reklamy zrobię na pewno w tedy kiedy będę miał naprawiony komputer Pozdrawiam Rafałek ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoPe 4 Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Nie ten dział. Tutaj TYLKO PODANIA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 twoje podanie zostało zamknięte i te tłumaczenia nic nie dadzą. napisz podanie za 2 tygodnie. a może dostaniesz szanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted February 14, 2013 Root Share Posted February 14, 2013 CLOSE:) i wrzucam do dobrego działu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts