Ghost 1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 1. Nick: Ghost 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 19 Lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 3 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/322958 8. Parę słów o sobie **: No co mam powiedziec, tak jak pisze na profilu, legenda cl-classic.pl ffa, wszyscy mnie kochaja (Kikenns najbardziej) I ogolnie jest chill out 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram ogolnie duzo, jestem na serwie caly czas i czasami nie ma adminow 10. Steam_ID: STEAM_0:0:107348105 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 10 rano do 1 rano 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 10 rano do 1 rano 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 790 godzin 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak (nie w tej sieci I na 1.6) :regulamin: ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motresh 4 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 To ja będę pierwszy. a więc tak. "4. Znajomość Sourcebans (1-10): 3" - troche mało "8. Parę słów o sobie **: No co mam powiedziec, tak jak pisze na profilu, legenda cl-classic.pl ffa, wszyscy mnie kochaja (Kikenns najbardziej) I ogolnie jest chill out :D" - za dużo się nie rozpisałeś. Nie powiedziałeś nic o sobie wiek ok, składka ok, na serwie Cię widać. Ale jestem na NIE. u Ciebie jest czasem brak porządnej kultury. Potrafisz się przyczepić(żeby wulgarnie nie mówić) do gracza za to ze coś źle zagrał. mósisz każde zdanie skomentować.(byłem świadkami takich zdarzeń. także jestem na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Wiesz, jesteś spoko, czasami. Więc, powiem ci to prosto z mostu, ale nie chciałabym cie widzieć w roli admina na tym serwerze. Powody: 1. Twoja kultura na czacie. http://classicffa.gameme.com/player_histories/chat/322958 2. Dostałeś 3 bany http://threemapsocscgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:107348105&advType=steamid, dwa ode mnie właśnie za kulturę na serwerze. 3. W swoim zachowaniu czasami przypominasz mi pewnego gracza, ale on dostał tu już perma. 4. Jak wyżej potrafisz skomentować i obrazić gracza nawet za to, że się dopiero uczy, za to dostajesz mute, ja nie toleruję takiego zachowania i przez właśnie takich ludzi jak ty nie chcę tracić graczy. Może i czasami zgłaszasz mi problemy na serwerze, ale mówisz to jakbyś mnie nienawidził (to jest tylko wiadomość steam, nie mówisz mi tego na serwerze). Admin taki nie może być i nie chciałabym słyszeć skarg na ciebie. Więc jestem na wielkie NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Również , na razie jestem na Nie: w 8 pkt to powiem Ci ,że się nie postarałeś nic o sobie nie powiedziałeś Sm nie jest takie trudne do ogarnięcia , więc z czasem byś się nauczył. Z kulturą też u Ciebie nie za wesoło , potrafisz być ogarnięty ale jak wyżej wspomniała Kasia potrafisz obrazić za byle głupstwo. Popraw się z zachowaniem , a będę na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeliM 8 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jestem na NIE - Brak kultury na czacie tak jak i na głosowym , nawet dla administracji. - Potrafisz przyczepić się o wszystko. - Specjalnie prowokujesz innych graczy. - 8. Parę słów o sobie - Zbytnio nie poszalałeś , bo niczego się o tobie nie dowiedziałem. - Znajomość Sourcebans (1-10): 3 Jak powiedział Miverse ''Sm nie jest takie trudne do ogarnięcia , więc z czasem byś się nauczył'' + Składka, Wiek, Często widzę Cię na serwerze, Zgłaszasz graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DropsoniX 10 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jestem na NIE Już nie będę czepiał się znajomości SB i punktu 8, ale lubisz prowokować innych do obrażania. Kultura z pewnością nie jest na takim poziomie jaki powinien mieć admin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jestem na NIE. Postów masz 3 trochę mało. Prowokujesz ludzi. W punkcie 8 trochę zajechało egoizmem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jestem na Nie Tylko 3 posty na tym koncie Znajomość Sourcebans za niska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Niestety na nie: -3 znajmośc source. (małooo) -4 posty -brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Brak aktywności na forum z twojej strony, nie nadrobiłeś w tym czasie postów miałeś na to sporo czasu, nam widzi się osoba która dobrze będzie reprezentowała swoją osobą naszą sieć ~ kultura do poprawy, punkt 8 to żart, również punkt 9 nie popisałeś się. Odrzucam. Pozdrawiam, Queen Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi