Skocz do zawartości

[SKARGA na admina]

vaaS

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.
Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:
1.Twoj Nick: The_GanjaMan_PL
2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin
3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Rias Gemory
4.IP/SID oskarzanego*:
5.Data i godzina: 11.12.2015 Godziny wieczorne
6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Logi serwera
7.Opis sytuacji:Ten admin notorycznie spamował na y@@ przeszkadzając tym w grze upominałem go żeby tego nie robił lecz nie słuchał. Nie oczekuje tu zwolnienia admina tylko upomnienia/ostrzeżenia. Pozdrawiam.

*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

• Like 2

Bylem swiadkiem tego zdazenia moim zdaniem ta skarga to totalna dzieciniada.

Tego czasu ktos zostal upomniany (nie wiem czy czasem nie autor skargi) wiec Rias na y@@ bindowal kilka razy nie pamietam czy "kultura" lub cos innego (jak cos mozna to sprawdzic) i wtedy zaczela sie tak zwana 'gowno burza' autor skargi zaczal go pouczac chodz sam nie wiedzial do kogo ma zale poniewaz nie wiedzial kto jest adminem.

Przypominam, ze y@, y@@, y@@@ jest w celu 'informacji' a Rias wlasnie informowal gdyby pisal sobie z kims i zamiast na say pisalby wlasnie na y@@ to rozumiem zal i skarge bo faktycznie to irytuje ale gdy admin binduje Ci 5razy to nie jest jeszcze powod do tego aby pisac skarge.

Wam na serwerze trzeba co minute pilnowac i upominac to jest troche meczace gdy czlowiek myslacy i normalnie funkcjonujacy nie potrafil wykonac normalnej ludzkiej czynnosci. Pozniej Rias oczywiscie celowo zaspamowal Ci "<3" chodz go dobrze rozumiem mialem z tego ubaw :)

Czy informacja pojawiajaca sie na y@@ 5-krotnie przeszkodzila Ci na tyle zeby cos Ci nie wyszlo, spadl czy cos? Ciekawe jakby bylo gdybym byl teraz na miejscu Riasa. Widocznie malo wiesz lub masz zle nawyki.

Odbiegajac od tematu ostatnie dni temu zauwazylem, ze zbanowales w krotkim czasie ta sama osobe robiac jej ss no i Ty masz jeszcze odwage pouczac adminow?

Pisze Ci to naprawde bardzo doswiadczony gracz 1.6 i doswiadczony admin. Ale nie mam zamiaru uczyc Cie co masz robic i co nalezy robic bo to nie moja w tym dzialka.

Moim zdaniem skarga niesluszna (chyba, ze w tej sieci zycie wyglada naprawde odwrotnie jak sie czasami wydaje) blacha sprawa wyolbrzymiona jak w tvn.

/CREATIVE nie powinienes wgl zadawac tego pytanie sprawa jest bardzo banalna piszac o doswiadczeniu mialem na mysli pewien przekaz w sensie, ze wiem co e cs piszczy i skarga jest nie sluszna nie czytaj miedzy wierszami a calosc.

Edytowane przez VORDEN
  • Like 1

Nie. Zostałem sprowokowany do napisania tej skargi przez riasa owszem przeszkodziło mi to w grze. To co zaszło pomiędzy owym graczem któremu robiłem ss'y to wyłącznie moja prywatna sprawa i nikt nie ma prawa się wtrącać. Osobiście to jest moja 1 skarga w jakiejkolwiek grze. Nie chciałem tego robić i też mam ku temu powody dlatego nie chcę wysokiej kary tylko upomnienia. I teraz do was @V0RDEN @Rias nie życzę wam tego (zaznaczam tu) traficie na takiego gracza który za takie "gówno" narobi wam syfu że będziecie się wstydzić wejść na serwer. @V0RDEN Może i nie do końca umiem robić ss'y ale nagrywać w 100% film z owym odpalonym adminem trafi na forum po moim odejściu z CoD201 W tedy zmienisz zdanie t banowaniu 2 razy na godzinę.

Ganja znow popre tu nie twoja osobe piszesz skarge na Riasa chociaz sam to robisz. Czy to nie jest przykład hipokryzji??

@VORDEN co ma do tego tematu Twoje wielki doswiadczenie?? (Nie wysmiewam sie czy cos) czy to ze zrobil double ssy??

Rias sie przyznał do bledu ktory popelnil i chyba na tym koniec skargi.

• Like 1

• Właściciel

Ja mam sprawdzać logi z przedziału 4 godzin? Przecież to zajmie kupę czasu, postaraj się znaleźć dokładny czas, albo chociaż zawęź poszukiwania do godziny.

Nie musicie sprawdzać logów przecież do wszystkiego się przyznałem. Zwołajcie tam naradę sędziów i wymierzcie mi stosowną karę do popełnionego czynu.

Jeszcze raz piszę: TAK SPAMOWAŁEM "<3 <3 <3 <3 <3 <3" I NIE WSTYDZĘ SIĘ TEGO!

Kolejna sprawa: CREATIVE z jakiej paki ty tu się w ogóle wypowiadasz? Ja jako oskarżony przyznałem się do zarzucanego mi wykroczenia i automatycznie zamknąłem sprawę. VORDEN się wypowiedział, bo przy wszystkim był i jest naocznym świadkiem, ale Ty nie masz tu nic do gadania i jak dla mnie Twój post powinien zostać ukryty bo kompletnie nic nie wnosi do rzeczy.

Nie będę opisywał tutaj całego zajścia, gdyż nie ma to sensu. Zrobiłem to, jestem winy i należy mi się kara.

Koniec. Pozdrawiam Marek "Rias".

• Like 7

@up Nie chcę kary dla ciebie. Chciałem ci udowodnić że faktycznie mnie sprowokowałeś nawet kazałeś mi pisać skargę i się dopytywałeś czy już napisałem. Jak ci już wspominałem to nie jest w moim stylu robić syf i tego nie będę robił nikomu. Na przyszłość nie prowokuj więcej nie tylko mnie ale nikogo innego.

Aha i co do tego że CREATIVE tu się wypowiada to się z tobą zgadzam nie było cię i nie widziałeś zajścia a post napisałeś żeby mi pojechać to świetnie się wykazałeś ale raczej dla ciebie jest miejsce na CoD201 tak jak i dla mnie.

Przyznanie się Riasa to dobry znak że nie jest byle kim i nie może stracić admina na tym serwerze.

Powinien dostać tylko upomnienie.

Temat do zamknięcia zanim tu będzie zupełny spam.

Edytowane przez The_GanjaMan_PL
  • Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Zamykam na prośbę autora.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności