Bronek22 0 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Mowilzema18 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Matus 4.IP/SID oskarzanego*:nie mam 5.Data i godzina:9:20 13.12.2015 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):nie mam 7.Opis sytuacji:Dostałem bana za bugowanie expa !! ale nawet nic nie robiłem tylko normalnie grałme a on mi bana wlepił na 30 min Dziekuje *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Bronek22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek 4 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jestem na nie ponieważ nie ma tutaj żadnego dowodu. Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Po pierwsze Maus, a nie Matus, przeczytaj regulamin jak sie buguje expa ponieważ biles tt nie bedac pierwszy w kolecje wiec bugowales expa. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Tracer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Brak dowodów. Skarga odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi