Skocz do zawartości

[ODRZUCONE][Podanie na Admina] Mr Dziadek

Mr Dziadek

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:Mr Dziadek.
2. Imię:Mateusz.
3. Wiek:15 za nie długo 16.
4. Znajomość AMX (1-10): 7.
5. Sprawny i działający mikrofon:Mam sprawy.
6. Składka (tak/nie):Tak składkę bd mógł dać poziniej ewentualnie po 10 :(.
7. Link do swojego GameTracker'a**:Nie mam dlatego iż  już dawno z tego nie korzystam. (i powiem szczerze nie umiem w pełni go opsługiwać).
8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:Nie nie używałem żadnych cheatów nigdy.
9. Parę słów o sobie **:Jestem miły lubię pomagać graczom jestem kulturalny oraz pomocny i chcę rozkręcać ten serwer i pouczam młodszych graczy na tym serwerze.
10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Dlatego że są czasami afk|Bluźnierstwa|Naduzywanie mikrofonu|Darcie się|Wyzywanie na say|I takie tam oraz czasami młodzi gracze nie ogarniają to im pomagam|Oraz gdy są afk nie ma komedy /vote więc afk czeka a nie może spaść bo nie które mapy nie mają Ssuwanki (ja tak nazywam pochylnie przy starcie)i sobie awczą natomiast terrorysta nie może nic zrobić a więc musimy czekać 
11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:137937304
12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Około 10H dziennie jeżeli mnie nie ma mam z/w lub uczę sie.
13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze ok 8h w wekendy od 8 rano do 00:00 (wyjątki są).
14. Staż w Counter-Strike 1.6:6Lat
15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Owszem miałem

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności