Mr Dziadek 0 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 1. Nick:Mr Dziadek.2. Imię:Mateusz.3. Wiek:15 za nie długo 16.4. Znajomość AMX (1-10): 7.5. Sprawny i działający mikrofon:Mam sprawy.6. Składka (tak/nie):Tak składkę bd mógł dać poziniej ewentualnie po 10 .7. Link do swojego GameTracker'a**:Nie mam dlatego iż już dawno z tego nie korzystam. (i powiem szczerze nie umiem w pełni go opsługiwać).8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:Nie nie używałem żadnych cheatów nigdy.9. Parę słów o sobie **:Jestem miły lubię pomagać graczom jestem kulturalny oraz pomocny i chcę rozkręcać ten serwer i pouczam młodszych graczy na tym serwerze.10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Dlatego że są czasami afk|Bluźnierstwa|Naduzywanie mikrofonu|Darcie się|Wyzywanie na say|I takie tam oraz czasami młodzi gracze nie ogarniają to im pomagam|Oraz gdy są afk nie ma komedy /vote więc afk czeka a nie może spaść bo nie które mapy nie mają Ssuwanki (ja tak nazywam pochylnie przy starcie)i sobie awczą natomiast terrorysta nie może nic zrobić a więc musimy czekać 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:13793730412. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Około 10H dziennie jeżeli mnie nie ma mam z/w lub uczę sie.13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze ok 8h w wekendy od 8 rano do 00:00 (wyjątki są).14. Staż w Counter-Strike 1.6:6Lat15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Owszem miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Po 1 mlody to Ty jestes a pouczasz dzieci. Po 2 szczerze? Nie znam Cie i chyba nigdy nie byles na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Brak podpunktu 7. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi