Question?;3 113 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick: Question? 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17, Czwartego stycznia 18. 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak, posiadam. 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack...176.143:27015/� 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie nigdy nie używałem i nie mam zamiaru używać. (sory zapomniałem o tym) 9. Parę słów o sobie **: Mam na imie Mateusz, chodzę do liceum. Mieszkam w Warszawie, a dokładniej w centrum. Lubię grać w cs 1.6, cs:go, w piłkę nożną oraz koszykówkę. Mam 2 razy w tygodniu trening piłki nożnej i 1 trening koszykówki, więc trochę mniej czasu poświęcam serwerowi. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jak gram rano (6.00 gdzieś) na serwerze to widzę jak ktoś skraca albo wyzywa i to jeszcze w dodatku dziecko... Więc gdybym miał admina to bym w takim, bądź innym przypadku zbanował . 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam, lecz zamierzam kupić. 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Co dziennie gdzieś z 1-2 h. Przepraszam to mało ale więcej nie mogę. Będę nadrabiał to w weekendy. 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 5.30-7.00, 17-19 No i czasem 21-22 14. Staż w Counter-Strike 1.6: z 1-2 lat. 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadałem nawet własne serwery. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Question?;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jestem na tak. Gt ok często widuje tego maniaka spoko ogarnia jako premium amx ok 9 pkt trochę nie dopracowany ale pozostałe okej Nie widziałem żeby on łamał regulamin na tym serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Kultura jest amxx jest troche malo czasu, ale jak byś dostał admina to byś nie był sam. Też możesz napisać skarge, na u@ też nie raz zgłaszałeś. Ja jestem na TAK. Sorki, ale z tel. pisałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 No i teraz sytuacja wyglada calkiem inaczej Ostatnio nie podpadles mi nie zauwazylem nic co by moglo sklonic mnie do tego zeby napisac tutaj NIE Nie przedluzaj tylko czasami jak Ci sie znudzi grac Na PLUS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SON GOKU 2 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Składka jest, steam to chyba nie problem w sensie jego brak a jak na DR'a to i tak grasz sporo tylko zebys najlepiej to utrzymal lub troszke wiecej w miare mozliwosci mogl. TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jestem za okresem próbnym: - Składka - AMX - Mikrofon - Zgłaszasz często na u@ - AMXBans - takie sobie - punkt 8 i 9 dostatecznie dobre A gdzie punkt "8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:" ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek 4 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jestem na Tak nie raz Cię widzę jak grasz w miarę ogarnięty jesteś i zachowujesz kulturę osobistą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi