JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Nick: JC PLAMBYGG Powod rezygnacji:Najpierw napiszę, że rezygnuję ze wszystkich adminów oraz rang. Odchodzę ponieważ nie mam już czasu na gry... Poza tym zepsuł mi się "laptop" więc i tak obecnie nie mam na czym grać, więc tak czy siak bym wyleciał za akt. Cos od siebie: Może jak zakupie nowy sprzęt ale to już stacjonarny a nie laptop to do was wrócę. Mam nadzieję, że mnie przez to nie przekreślicie. No nic może pod koniec Stycznia się zobaczymy ( może jeszcze wtedy uda mi się odzyskać admina chociaż na Zombie Mod ) ehhh, aż ciężko na sercu się zrobiło... rezygnować z 2 moich ulubionych serwerów... No nic pozdrawiam oraz przepraszam Całą Administrację forum oraz serwerów: ZombieMod i Cs:go mod Życzę wam powodzenia i mam nadzieję, że jak wrócę z nowym lepszym sprzętem to mnie z powrotem przyjmiecie. JC PLAMBYGG pozdrawia wszystkich użytkowników CS-Classic.pl PS; Jak coś pisać gg kupie kompa i wracam Edytowane 19 Grudnia 2015 przez JC PLAMBYGG AS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Siema ziomek wracaj jak najszybciej bo na pewno wrocisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wracaj tu szybko flagi odebrane cs:go mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) no wiesz JC ;_; Trzymaj się i wracaj szybko do nas. /Flagi odebrane ZM Mod Edytowane 19 Grudnia 2015 przez mn9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Cześć JC Czekamy na Twój powrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociszek 108 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jc i tak do mnie wrócisz , powodzenia i wracaj jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Powodzenia JC i wracaj szybko ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wracasz i po powrocie widze Cie na CoD 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 JC powodzenia. ! Wracaj jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karisek 88 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 JC a chciałem Ci dzisiaj dać 10 kluczy Pawełek odszedł, teraz Ty... no tylko Kociszek został mi do "zabawy" xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jak kupisz nowy sprzęt i nie wrócisz, to tam wpadnę i Ci komputer przez okno wyrzucę !!Na razie plemnik, wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi