Lamisz! 29 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam, piszę akurat tutaj, ponieważ gram na tym serwerze. Problem polega na tym, iż mam nowego laptopa z Win 8, a cs 1.6 pobrany z cs-classic mi nie działa. Jest sposób by to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Miałem podobny problem tyle ,że mam 7Ustawiłem tryb zgodności z Windows XP ( Service Pack 3 ) i jakoś zadziałało. Jeżeli dalej będzie występował problem, pisz coś poradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Niestety nie pomogło.. Ogólnie to nawet cs nie chcę mi się włączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Instalowałeś tego cs'a ? ---> KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Z tego co wiem Lamisz rozwiązał problem. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi