MajuN 682 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Dla mnie jedna z najlepszych walk jakie słuchałem . Wiadomo kto wygrał ^^ MISTRZ jest tylko jeden. @Majun Pewnie dlatego że mieszkam na pomorzu też nie moge sie doczekac . Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Semi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja to jestem ciekaw jak wyjdzie bitwa 3vs3 Pomorze vs Dolnyśląsk czyt. Edzio Kaz Bośniak vs Filipek Pejter Milu. Czuję wewnętrzną potrzebę bycia tam bo zapewne będą nieziemskie emocję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi