Weronikaa 3 302 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Piękniutkie jak zawsze, chociaż nie lubię tego typu prac Łap plusika! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Prosta praca dla Patryka . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Piękniutko . Zrobiłeś to trochę inaczej jak Ci doradzałam, ale i tak świetnie wyszło! Leci plusik! Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Weronikaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Pracę mogą być, masz + za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Siema, postanowiłem zaktualizować troszkę galerie. Łapcie prace dla Render z c4d: Obróbka photoshop 1: Wykończenie: Dla ciekawych jest też speedart na youtube: Proszę o ocene :) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Siema, postanowiłem zaktualizować troszkę galerie. Łapcie prace dla Render z c4d: Obróbka photoshop 1: Wykończenie: Dla ciekawych jest też speedart na youtube: Proszę o ocene :) NAJWSPANIALSZA PRACA JAKĄ KIEDYKOLWIEK OD KOGOKOLWIEK DOSTAŁAM! Ciągle mówię Ci jakim jesteś świetnym grafikiem, jakie cuda wyprawiasz w tych programach... Obyś zdolniacho moja zaszedł jak najdalej i nie zaprzestawał tworzyć! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Ogólnie cud miód jest to. Nie mogę się napatrzeć naprawdę, ale w 3 skopałeś trochę napis ( ten biały ) :/. Moim zdaniem. Troszkę bardziej wtopić i inną czcionkę, ale i tak to wszystko wymiata, więc Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zrób mi takie :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Tło dla Shino prosił o niebieski napis, mi osobiście widziałby się tam pod kolor "dziąseł" ;'d.Mały update Edytowane 11 Lipca 2016 przez PrawieKarol 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamoxPompa 15 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Piękna praca Będzie plus :D Ps.Zrób mi też :D Pozdrawiam AdamoxPompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gdybyś był dziewczyna to mógłbyś rywalizować z Pynią. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję, to co robisz to pogrom ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Jestem w szoku, zaniemówiłam.... Po raz setny: SEMI, JESTEŚ MOIM MISTRZEM!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ożesz w pytke, też chcę takie :OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 #1. Praca dla Lakiego, nie oceniajcie, bo nie jest to coś mega, ponieważ było robione na szybko w celu sprawdzenia aktualizacji pluginu do c4d, a sama sygnaturka w celu przybliżenia mu zasady działania CC'Packów ;).-Render c4d -Sygnaturka #2. Tapetka robiona totalnie na spontanie, dla koleżanki która do mnie wpadła, efekty nudów, robiłem to tak jak mnie prosiła by wyglądało ^>^-Render c4d -Po zabawie w fotoszopach Ten render to czysty przypadek ;D, ponieważ praca dla lakiego jest z wczoraj a dla Paulinki sprzed prawie roku.Oceniajcie i mówcie co poprawić :). Yo! 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Po tapecie widać, że była na zlecenie, ba, że ktoś stał nad tobą :D Ale efekt końcowy w postaci gotowej tapety jest fajny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Dobra gościu, pisze to zlecenie na tło w profilówce. Prace mega, szanuje :D :klania: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 idealne :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Szanuje mega i zazdroszczę talentu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jezu Semi aż się uśmiecham do tych prac jak głupia. Rozłożyłes mnie na łopatki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 świetne pracemoże czas by wrzucać tu coś częściej? :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dzięki, miło misiaki :D. Łapcie więcej. Dorzucam SpeedART'a z pracy dla Inki, bo zapomniałem: A tutaj łapcie dzisiejszą pracę dla Sasa, z którą miałem wiele zabawy, niestety podczas nagrywania action scrashował się i komputer wywaliło, przez co musiałem cały proces w photoshopie ponawiać :/, niestety ze zdenerwowania i braku już do tego sił nie udało mi się zrobić tego tak szczegółowo i pięknie jak było wcześniej.SpeedART: Praca: Ihost troszkę zniszczył jakość :x. Piszcie czy podoba wam się coś takiego, muszę przyznać, że tematyka mnie trochę zagięła, ale czy sobie poradziłem to wy musicie ocenić :). 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Miiiistrz powraca :wub: Jesteś najlepszy, mordunio! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Poprosiłeś mnie, żebym zobaczyła nowe pracę, ale powiedz mi jak mam to skomentować? Dla mnie to jest naprawdę super. Zawsze Ci mówiłam, że jesteś super grafikiem. Ja jestem kolejny raz rozłożona na łopatki! +++++++ Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zakochałam się w tych pracach normalnie :wub: Jesteś mistrzem!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi