KRISSIU 16 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 1. Nick: KRISS 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek: 15 w październiku 4. Znajomość Sourcebans (1-10): Dobra 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/250989 8. Parę słów o sobie **: Jestem Krzysiek, mam aktualnie 14 lat i mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim. Jestem przyjazny, miły, uprzejmy i służę pomocą. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ogarniam regulamin i posiadam dość długi staż na serwerze. Denerwują mnie osoby kampiące, którym nie jestem w stanie nic zrobić, gdy nie ma na serwerze administratora. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:75217577 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Co najmniej 2 godziny dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze bywam na serwerze w godzinach wieczornych, a w weekendy jestem od rana. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1100+ godzin. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Na nie -brak doświadczenia -składka Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Question?;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 http://banid.pl/kto?to=0:1:75217577 Na nie, typek z vacem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi