Domellenel 175 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick:Domellenel 2. Imię:Dominik 3. Wiek:23 4. Znajomość AMX (1-10): 3 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):tak(vip) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Domellenel/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **:Cóż, mieszkam w niewielkiej miejscowości pod Warszawą, którą zna pewnie każdy większy fan cs-a - Nasielsku Studiowałem informatykę i mechatronikę. Obecnie pracuje. Moje zainteresowania to gry komputerowe(zwłaszcza o post apokalipsie), ASG, czytanie książek i ogólnie militaria. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać administratorem z kilku powodów. Pierwszy to jednak chęć zdobycia "sprawności". Lubie sobie wyznaczać cele i konsekwentnie do nich dążyć. Drugi to sama możliwość pomocy innym graczom(w przypadku nagminnego łamania regulaminu). Osoby na serwerze pewnie już mnie poznały ze strony strażnika regulaminu - staram się stosować do niego i pouczam innych w tym. Niestety mam słabą znajomość AMX-a, ale przecież każdy kiedyś zaczynał i się uczył - liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-3h dziennie w dni wolne, 3-5h w dni pracujące(mam zróżnicowany grafik) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze od 1h do 4h, Weekendy może z 2h 13. Staż w Counter-Strike 1.6:7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Pawel.? Poprawiłem Ci link do GT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Jednak zmieniam zdanie Na tak +aktywność +rozbudowane podanie +ogarnięty -poducz się amxx i będzie git! Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Question?;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Gracza znam jeszcze z serwera ZM, bardzo miły, rozgadany oraz przestrzegający regulaminu był i wątpię żeby się coś zmieniło w tej kwestii. Jestem na tak, duża aktywność, składka, bardzo ładnie rozbudowane podanie oraz wiek, który potwierdzał niejednokrotnie na serwerze ZM. Zygi możesz na niego stawiać, ogarnięty człowiek. p.s Pozdrowienia od Dark Z Rises (Darek z brazzers), o ile jeszcze pamiętasz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReKciK 2 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Na tak: +wiek +ogarnia +regulamin -amxx Ale szybko się nauczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Na TAK: +Ogarnięty +Doświadczony CT +GT +Składka +Miły i potrafi poprawić humor na serwerze +Kultura osobista -AMX ale to jest proste, jak coś to pomogę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Na tak +Zabawny +wiek+ Ciągle go widzę prawie na serwie amx szybko ogarnie tak samo miałem ja :_ aa do Question?;3 Ty wgl się nie wypowiadaj bo nawet nie grałeś na jb i wgl cb nie widzę więc jak go możesz oceniać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ogarnięty,regulamin serwera w jednym palcu,kultura jest Przyjęty na okres próbny 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi