(Pl)BoBo 104 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 1. Nick: BoBo 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 9 (napewno jest coś czego nie wiem ;v ) 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/BoBo/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Rafał , gram na Cod Mod 350 czasem na dd2 . Ucze się , dokładnie w Technikum Samochodowym . Isteresuje się sportem choć ostatnio nie jak bym chciał ;/ . Do tego sqn do kumatych ;) . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ czuje się związany z tym serwerem i uwielbiam wprowadzać porządek , gdy go nie ma . Pomóc z cziterami , aby usprawnić grę i cóż takie motto którę często piszę Admin dla serwera nie na odwrót ;) . Pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dwie , lub trzy godziniki dziennie . 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie . 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6-7 bez przerw jakoś 4 - 5 . Już ciężko pamiętać . 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak :pije: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 1. Nick: BoBo 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 9 (napewno jest coś czego nie wiem ;v ) 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/BoBo/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Rafał , gram na Cod Mod 350 czasem na dd2 . Ucze się , dokładnie w Technikum Samochodowym . Isteresuje się sportem choć ostatnio nie jak bym chciał ;/ . Do tego sqn do kumatych ;) . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ czuje się związany z tym serwerem i uwielbiam wprowadzać porządek , gdy go nie ma . Pomóc z cziterami , aby usprawnić grę i cóż takie motto którę często piszę Admin dla serwera nie na odwrót ;) . Pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dwie , lub trzy godziniki dziennie . 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie . 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6-7 bez przerw jakoś 4 - 5 . Już ciężko pamiętać . 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak :pije: Biorę :D zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wystarczająca ilosć adminów została przyjeta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi