Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Pierwsza praca po prawie całorocznej przerwie. Ehh, zepsułem przez przypadek 3 warstwy i przez to takie czerone ciuchy i rozpikselowanie -.- Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Classic Team Gemciu 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) I sygnaturka :x Prosty awatar dla ziomeczka ^^ Oceniać Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Classic Team Gemciu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Prace nie są złe nie drażnią oka , ale nie ma tutaj zbyt wiele do oceny :c. Czekam na więcej aktualnie daje ci za Czerwoną pracę 6/10 za Awatarka nie oceniam bo dałeś sam tekst prawie , który mi tam wgl nie pasuje. Sygnaturka najładniejsza , postaraj się jakoś wtapiać renderki przez rozmazanie/krycie pokombinuj coś a z pewnością zacznie wychodzić coraz lepiej .Pozdrawiam i czekam na więcej!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Kolejna sygnaturka ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 nie wtopione wgl, tło mocno średnie i render nie pasuje, puste. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Tak jak wcześniej napisałem , postaraj się wtapiać ten render , bo nie wygląda to za dobrze. Zgadzam się z Magdą.Assasini to mi bardziej kojarzą się z lataniem po domach ?! hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Zrobiłem coś takiego, wzorowałem się na pracy dla shoke wykonanej przez Semiego ponieważ strasznie mi się spodobała I jeszcze stary awek ze steam'a Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Classic Team Gemciu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Mi się podoba, bardzo ładnie ta praca wygląda, widać duży postęp od ostatnich prac. Daje + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Avatar steam ładny. Prosty ale ładny. Praca ze Snoop Dogg'iem też mi się podoba, jakoś to ze sobą współgra ale jest trochę pusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zrobiłem coś takiego, wzorowałem się na pracy dla shoke wykonanej przez Semiego ponieważ strasznie mi się spodobała I jeszcze stary awek ze steam'a Ej ten awek jest świetny Prosty, ale ma coś w sobie! + Czarno-biała sygnaturka :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ostatnio spodobały mi się prace tego typu(kolorowanka) Komentować :x 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Wiz Fajnie wyszedł render z tym białym dymem. Jednak nie pasuje to do tła kompletnie xD Praca duża przez to wydaje się pusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Mi się podobają leci plusik dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Snoop sig v2, dodanie liści konopi i loga Snoop Dogg "wzbogaconego dymem" aby go bardziej wtopić. James jednak mnie przekonałeś ,że jest za pusto Oceniać 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Snoop sig v2, dodanie liści konopi i loga Snoop Dogg "wzbogaconego dymem" aby go bardziej wtopić. James jednak mnie przekonałeś ,że jest za pusto Oceniać Praca świetna, podoba mi się 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ostatnio spodobały mi się prace tego typu(kolorowanka) Komentować :x Ej śliczne to jest. Łączenia świetnie współgrają z postacią. PRZEŚWIETNE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Snoop sig v2, dodanie liści konopi i loga Snoop Dogg "wzbogaconego dymem" aby go bardziej wtopić. James jednak mnie przekonałeś ,że jest za pusto Oceniać I teraz to wygląda bardzo dobrze 9,5 bo moim zdaniem za dużo bieli za mało czerni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Coś takiego dla wujosa Oceniać :v 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 TGOD świetnie tam pasuje, props za to Jednak napisu Gang nie widać prawie wcale ;c Myślę że niepotrzebnie rozświetlałeś render, gdyby został w ciemniejszej kolorystyce lepiej by się komponował z resztą Ogólnie fajna praca 8/10. Szczerze czekam na więcej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ładne prace + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wiz v2 zastosowałem się do twoich rad Blancik 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wierz mi że teraz to lepiej wygląda! Plus ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No, no dobrze jest + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ej świetne to jest . Kolorystyka wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Wiz v2 zastosowałem się do twoich rad Blancik no no i to mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi