AgresywnyOgorek 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Nie wszystkie są profesjonalne , ale liczą się chęci a za chęci się nagradza , tak więc leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Coś takiego :x Piękna praca, muszę ci jakąś robotę zadać żebyś mi też taką zrobił, ale to na TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Oprocz ostatniej to straszna klapa. Napisy wygladaja bardzo srednio, niektore prace sa zbyt rozciagniete, puste lub przesadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 kappa prace 2/10 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mi tam się prace podobają wszystkie Powodzonka dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 2 Nowe prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 W tej pierwszej tło jest prześwietne. Nie mogę się napatrzeć aż , ale psuje tą prace ten facet, który jest jakiś rozciągnięty i dziwnie wtopiony Druga była by 10/10 gdyby nie to nałożenie tych paseczków jej na twarz ._. Psuję to bardzo prace I tak daje plusik, bo coraz lepsze są Twoje prace 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mi się pracę podobają bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Na konkurs 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Nie powinnam oceniać, bo jestem w Jury XD, ale mi się nawet podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. W razie chęci wstawiania kolejnych prac zapraszam napisać do mnie PW to odblokuje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Otwarte na prośbę użytkownika. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Po 4 latach wróciła mi wena na zabawe w grafika, więc wrzucam pierwsze 3 prace po przerwie. Awatar Miky Sygnaturka Scroll Tak pokombinowałem sobie w moim stylu, czcionka mi nie pasuje ale nie chciało mi się kolejnych 20 minut szukać. Oceniajcie i mówcie co byście poprawili itd. 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 W dniu 16.03.2020 o 15:03, Gemciu napisał: Po 4 latach wróciła mi wena na zabawe w grafika, więc wrzucam pierwsze 3 prace po przerwie. Awatar Miky Sygnaturka Scroll Tak pokombinowałem sobie w moim stylu, czcionka mi nie pasuje ale nie chciało mi się kolejnych 20 minut szukać. Oceniajcie i mówcie co byście poprawili itd. 1. Avatar za ciemny. Kolorystyka słaba, jedynie spoko napis. Nic się na nim ciekawego po prostu nie dzieje. 2. Jest albo rozciągnięty albo optycznie tło i tekstury go przeciągnęły. Kolorystyka nie powala niestety. Napis też słaby 3. Ciekawe tło po lewej stronie, po prawej wgl nie pasuje. Napis po prawej stronie fajny, po prawej nie. Kolorystyka słaba, słabo wtopiona postać. Jeśli całość byłaby jak po lewej stronie (tło) to myślę, że praca wyglądałaby troszkę lepiej. Jednak Gemciu widzę postęp od starych czasów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deoxer 12 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Daj cos Fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usimari 34 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi