Major|W 33 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Typ Pracy: Sygnatura. Wymiary: Forum.Render, Stock: Nie chcę biustu kobiety, mam 20 lat, więc nie pasuje mi jakaś laleczka. Napis/y: Major, a pod obrazkiem może być napis: I mimo szczerych chęci i mimo dobrej woli - świat posuwa się naprzódTematyka: To zależy od projektanta mojej sygnaturki.Kolorystka: Zielony, czerwony, niebieski, biały.Inne: Za pracę nagradzam plusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Melanjy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Brak Aktywności ze strony składającego zlecenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi