Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Black-Hunter

Black-Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Black-Hunter

2. Imię: Oliwier

3. Wiek: 14 lat (skończone)

4. Znajomość AMX (1-10): 9/10

5. Sprawny i działający mikrofon: Nie ( Na święta powinien być)

6. Składka (tak/nie): Nie

8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie Używałem

9. Parę słów o sobie **: Witam raczej większość mnie zna ale napisze co i jak :). Mam na imię Oliwier chodzę do  Szkoły im. Jana Pawła II w Krasnosielcu (2 Gimnazjum). Uwielbiam grę na DeathRun'ie , oglądać telewizję, grać w piłkę nożną , siatkówkę , koszykówkę oraz bardzo lubię skoki wzwyż. Jestem narwany jak to mówią, ale na serwerze nie przeklinam :D Moim Hobby w realu jest drażnienie ludzi ;) , a tak na serio oglądanie meczy siatkówki.

10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Adminem chciałbym zostać, ponieważ akurat w godzinach w których gram, zazwyczaj nie ma Adminów, a gracze ciągle przeklinają, skracają itd.

11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie Posiadam

12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-2,5 godziny

13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Każdego dnia wieczorem od 18.00 do 20.00 czasem dłużej.

14. Staż w Counter-Strike 1.6: Bodajże 8 miesięcy

15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak i to nie raz.

Edytowane przez Black-Hunter

Wybacz , ale jestem na NIE.
Zawiodłeś jako Admin.
Mając admina powinieneś dawać przykład a sam łamałeś regulamin.
Skoro chwile temu straciłeś admina to jaki ty masz tupet składać od razu podanie na nowo. 
Dla mnie bez szans. 

Edytowane przez Semi
  • Like 3

Nie rozumiem sensu składania podania przez Ciebie w tak krótkim czasie od stracenia admina. Zostałeś zdegradowany dosłownie 3 czy 4 dni temu i to nie z jakiejś błahostki czy po prostu braku aktywności, lecz za notoryczne łamanie regulaminu. Admin ma za zadanie pilnować jego przestrzegania, a już tym bardziej ma sam go przestrzegać. Nie wyobrażam sobie, jak miałbyś teraz funkcjonować jako admin. Taka ranga to obowiązek, a nie przywilej. Obowiązek, na który z pełną odpowiedzialnością się godzisz. Zawiodłeś mnie swoim zachowaniem, a Twój brak pokory, który pokazujesz przez te podanie utwierdza mnie w przekonaniu, że ciężko będzie Ci ponownie zasłużyć na to stanowisko.

• Like 2

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności