Funny358 38 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick: FunnyGun2. Imię: Mateusz3. Wiek: 154. Znajomość AMX (1-10): 55. Sprawny i działający mikrofon: Jest6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/FunnyGun/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Jestem Mateusz mam 15 lat.! Lubie grac w piłkę nożną i siatkową. Lubie słuchac różnych piosenek (oprócz metalu i rocka xD ) Mieszkam w Płocku i chodze do gimnazjum.! (Tak jestem gimbusem xD).! Mam poczucie humoru i jestem człowiekiem bez wad xD9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcialbym pomóc administratorom, poniewaz nie raz widze jak nie ma admina na serverze a ludzie lamia regulamin.!!!10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: #5 FunnyGun STEAM_0:0:119463835 78.154.70.101 Steam ZmienneIP11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Myśle że 2-3h może nawet więcej poświęce. (wiem ostatnie dni moje byly tragiczne ale musialem poprawic zagrozenia.!!!)12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 10-2213. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 7 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Funny358 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Nie Moze gt masz dobre, ale nic poza tym. Jestes chamski, niekulturalny, podły. Twoje wszystkie posty sa spamem/wypowiedziami na servach na ktorych cie nie widzialem, twoje odpowiedzi na podanie nie sa twoja ocena tylko ocena innych a ty do nich dobierasz argumenty (ktore pewnie wyczytales na forum). Dodatkowo dochodzi klamstwo w podaniu. Nie i w tej sytuacji prosze o warna dla osoby wyżej. Drogi Kolego u dołu. Zaczynam grac na servie looknij sobie posty funnego i zobaczysz ze wpierniczal sie w sprawy 201 jak i adminow tak i servera Edytowane 22 Grudnia 2015 przez CREATIVE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Sądzę, że można dać tobie 2 szansę, Rozmawiałem o tym z Blackiem na ts'ie i obaj uznaliśmy tak samo, że się poprawiłeś. Tzn? Kulture opanowałes. Jesteś częściej na forum Oraz zmieniłeś w 3/4 swoje zachowanie podczas gry jak i rozmowy z nami na ts'ie Podsumowując widzę, że ci zależy. Mam nadzieję, że się nie pomylę. Jestem na Tak. Panie. CREATIVE, Proszę pana o to, żeby pan się nie udzielał na tych serwerach na których pan nie gra. skąd możesz wiedzieć jaki on jest jak z nim nie grałeś? tak wgl. powinieneś dostać już z 50 warnów za wypowiadanie się tam na temat podań gdzie nawet nie grasz ! ( nabijasz posty ) Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Pawel.? Obydwoje się uspokójcie. O warnach decyduje regulamin/moderatorzy, a nie użytkownicy. Ma prawo się wypowiadać pod podaniami, tak samo jak i ty, więc nie wiedzę większego powodu wszczynać dyskusje (tym bardziej w podaniu) na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja jestem zdania JC PLAMBYGG AS. Widzę, że FunnyGun zmienił swoje zachowanie(Ogarnął się) Można Mu dać tą 2 szansę. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi