SaphiR;3 359 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam, jak w temacie chciałbym abyśmy się skupili na temacie redaktora FB. Jak dobrze to widać zwłaszcza w tym momencie nikt nie wie kim ta osoba jest, kto ma do tego dostęp a kto nie, nie wiadomo nic, i moja propozycja polega na tym czy można dodać rangę takiego "redaktora" jak i miejsce na forum w którym można by było wstawić link,event, cokolwiek co ludzie by chcieli zobaczyć, na facebooku związanego z siecią. Pozdrawiam Saphiree 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Jest to świetny pomysł , można zrobić też jakiś nabór na kilka osób które będą tam aktywne i odpowiedzialne za przyrost publiczności na fan page'u. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueboNaHombre 55 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Najlepiej, żeby to były osoby z poczuciem humoru, dobrym dystansem i dobrze obeznane z forum i resztą spraw i ludzi Edytowane 22 Grudnia 2015 przez QueboNaHombre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Ja miałam taką możliwość, ale później niestety z brakiem czasu przestałam go prowadzić, ale cóż uważam, że to bardzo dobry pomysł. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Shanell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Świetny pomysł! Potrzeba osób ogarniętych, "znanych" i z humorem! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/39636-redaktor-na-fanpage/ Przecież jest ten temat, od czasu do czasu go odświeżam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi