Batmunder 1 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Nazwa klasy: HigHest( Najwyższy ) Statystyki: Inteligencja: 5 HP: 15 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 20 Bronie: famas, m4, He Opis: 100+(inteligencja) obrażeń z He nazwa klasy: TroubleMaker statystyki: inteligencja: 0 Hp: 20 Wytrzymałość: 10 Kondycja: 5 Bronie: aug,fb opis klasy: duch na 10s tu moje propozycje Edytowane 14 Lutego 2016 przez Batmunder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Klasy mogą być , ale jakie mogą zastąpić? , jak już to proponuje wyrzucić Sapera i Pirotechnika . I z tym hp przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 @up wydaje mi się ze koledze chodzilo o hp 15 i 20 czyli końcowe 115 i 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batmunder 1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) zrobiłem zmiany, dopiero teraz zauważyłem Edytowane 14 Lutego 2016 przez Batmunder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Wydaje mi się, że pomyślę nad edycją tej klasy, albo po prostu osłabimy pioruny bo to są żarty żeby w ogóle ludzie nie strzelali tylko dusili przycisk "E". I jak ? Jakieś postępy w tej sprawie ? Bo juz nerwicy dostaje z tymi Zeusami . Edytowane 14 Lutego 2016 przez Shizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Trouble Maker - ta klasa powinna się pojawić na serwerze.Co do Zeusa robiliśmy edycję, byłem na nieobecności i niedługo to sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Trouble Maker - ta klasa powinna się pojawić na serwerze. Co do Zeusa robiliśmy edycję, byłem na nieobecności i niedługo to sprawdzę. Luksus Panie Liczę na szybką edycje . ^^ Edytowane 16 Lutego 2016 przez Shizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batmunder 1 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 nazwa klasy: NieWierny Statystyki: Inteligencja: 5 HP: 20 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 20 Bronie: m4, defuser Opis: nie słychać kroków, podwójne obrażenia w plecy tu jeszcze taka propozycja, myślę że była by grywalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Nazwa: Maszerujący Inteligencja: 5 Zdrowie: 5 Wytrzymałość: 10 Kondycja: 50 Bronie: deagle , m4 Opis: Posiada natychmiastowe zabicie z noża PPM, 60 kamuflarzu Nazwa : Baseplate [Premium] Inteligencja: 10 Zdrowie: 20 Wytrzymałość: 10 Kondycja: 40 Bronie: hegrenade,m4a1 Opis: Mozesz postawic swoje repliki, ktore odbijaja pociski wroga,cichobiegi Nazwa : Flusha [Premium] Inteligencja: 20 Zdrowie: 15 Wytrzymałosć: 25 Kondycja: 10 Bronie : ak47 , gail Opis: 1/20 na natychmiastowe zabicie HeadShot'em ~ Myślę , że chodź jedna klasa Wam sie spodoba (statystyki wpisywałem na oko wiec piszcie gdzie czego jest za dużo a gdzie za mało ) Edytowane 17 Lutego 2016 przez Shizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nazwa: Maszerujący Inteligencja: 5 Zdrowie: 5 Wytrzymałość: 10 Kondycja: 50 Bronie: deagle , m4 Opis: Posiada natychmiastowe zabicie z noża PPM, 60 kamuflarzu Mogłeś napisać po prostu edycję komandosa, w ogóle co wy na to, żeby dodać dla komandosa wiertare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Mogłeś napisać po prostu edycję komandosa, w ogóle co wy na to, żeby dodać dla komandosa wiertare? No w sumie to mogłem , a co do wiertary to jestem ZA . ~ A jak inne klasy ? Bo tylko mamy 4 premki na serwie i to troszku mało ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 No w sumie to mogłem , a co do wiertary to jestem ZA . ~ A jak inne klasy ? Bo tylko mamy 4 premki na serwie i to troszku mało ;> Myślę, że 4 premki wystarczą, szczególnie, że są naprawdę dobre. Następnie, dwie klasy premium odpadają, pomyślę jeszcze o klasie którą podał Batmunder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Myślę, że 4 premki wystarczą, szczególnie, że są naprawdę dobre. Następnie, dwie klasy premium odpadają, pomyślę jeszcze o klasie którą podał Batmunder. Są dobre to fakt , ale jest ich tylko 4. Myśle , że grywalną klasa byłby Baseplate z tymi replikami . Nie jest zbyt ''potężny'' , ale myślę , że ciekawy . No ale decyzje podejmujesz Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Proponuje Edycje takich klas : -SAPER -Dodać mu AK i w sumie tyle bo p90 to zdecydowanie za słaba broń Bandyta -GALI Zamiast Uzi ,80 Kamuflarzu Wsparcie ogniowe -Dodać Większe pole rażenia od rakiet , ponieważ jest za małe Legolas -1/5 na zrespienie się u wroga Zeus -Osłabienie piorunów (100DMG) ale można dorzucić mniejszy rozrzut Rambo Auga na krowe (pasuje do samej klasy) Edytowane 17 Lutego 2016 przez XxBananaxX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batmunder 1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nazwa klasy: Siepacz ( Premium ) Statystyki: Inteligencja: 10 HP: 40 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 25 Bronie: m4, sg-522 Opis: brak rozrzutu Broni, co 5 sekund 30hp, 4 skoki myślę że ta klasa jako premium by się sprawdziła, proponował bym za cichego, coraz rzadziej Go widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Niezły pomysł ale ta klasa może być za zeusa na przyszły reset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nazwa klasy: Siepacz ( Premium ) Statystyki: Inteligencja: 10 HP: 40 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 25 Bronie: m4, sg-522 Opis: brak rozrzutu Broni, co 5 sekund 30hp, 4 skoki myślę że ta klasa jako premium by się sprawdziła, proponował bym za cichego, coraz rzadziej Go widzę Odpada Proponuje Edycje takich klas : -SAPER -Dodać mu AK i w sumie tyle bo p90 to zdecydowanie za słaba broń Bandyta -GALI Zamiast Uzi ,80 Kamuflarzu Wsparcie ogniowe -Dodać Większe pole rażenia od rakiet , ponieważ jest za małe Legolas -1/5 na zrespienie się u wroga Zeus -Osłabienie piorunów (100DMG) ale można dorzucić mniejszy rozrzut Rambo Auga na krowe (pasuje do samej klasy) Tu tak samo, odpada. Po nieobecności przejrzę te klasy jeszcze raz, grywalne i te mniej - będę was informować o czymkolwiek co zrobię w "propozycjach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batmunder 1 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Nazwa klasy: Ghost Statystyki: Inteligencja: 10 HP: 20 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 20 Bronie: m4 Opis: 30hp co 5 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Nazwa klasy: Ghost Statystyki: Inteligencja: 10 HP: 20 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 20 Bronie: m4 Opis: 30hp co 5 sekund Klasa wydaje się ciekawa nie jest zbyt mocna ani zbyt słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Klasa w miarę ok , tylko czy się sprawdzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nazwa klasy: Ghost Statystyki: Inteligencja: 10 HP: 20 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 20 Bronie: m4 Opis: 30hp co 5 sekund Klasa została dodana oraz nieco edytowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Klasa: Recon (PREMKA) Pomysł na klase zaczerpnołem z gry Ghost Recon Phamtoms myśle że ta premka napewno się świetnie sprawdzi. Bronie: mp5 ,ak Umiejętność : niewidzialność 5 sek , widzi wrogów na radarze , ciche kroki Umiejętności w ataku : +5 dmg i mniejszy rozrzut Staty: int. 15 hp .20 wytrz. 0 kon. 0 Moim zdaniem klasa się sprawdzi i sam chętnie nią zagram. Edytowane 1 Marca 2016 przez XxBananaxX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Klasa: Recon (PREMKA) Pomysł na klase zaczerpnołem z gry Ghost Recon Phamtoms myśle że ta premka napewno się świetnie sprawdzi. Bronie: mp5 ,ak Umiejętność : niewidzialność 5 sek , widzi wrogów na radarze , ciche kroki Umiejętności w ataku : +5 dmg i mniejszy rozrzut Staty: int. 15 hp .20 wytrz. 0 kon. 0 Moim zdaniem klasa się sprawdzi i sam chętnie nią zagram. Premium na obecną chwilę nie zostaną dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 W takim razie proponuje taką modyfikacje : Klasa: Recon Pomysł na klase zaczerpnołem z gry Ghost Recon Phamtoms myśle że ta premka napewno się świetnie sprawdzi. Bronie: mp5 ,ak Umiejętność : niewidzialność 3 sek , , ciche kroki Umiejętności w ataku : i mniejszy rozrzut Staty: int. 20 hp .20 wytrz. 0 kon. 0 Moim zdaniem klasa się sprawdzi i sam chętnie nią zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) W takim razie proponuje taką modyfikacje : Klasa: Recon Pomysł na klase zaczerpnołem z gry Ghost Recon Phamtoms myśle że ta premka napewno się świetnie sprawdzi. Bronie: mp5 ,ak Umiejętność : niewidzialność 3 sek , , ciche kroki Umiejętności w ataku : i mniejszy rozrzut Staty: int. 20 hp .20 wytrz. 0 kon. 0 Moim zdaniem klasa się sprawdzi i sam chętnie nią zagram. Moim zdaniem premek jak na razie nie potrzeba . Edytowane 2 Marca 2016 przez Reniaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi