Ilonez 779 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nick: Visha Powod rezygnacji: mam dość już csa na ten moment ;3 Cos od siebie: pozdrawiam DR i już nie musicie płakać, że weszłam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Bywaj kumpelo, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Powodzenia z facetem, żeby wam się układało i wiem, że zdasz maturę śpiewająco. Pamiętaj, że masz od czasu do czasu nas odwiedzać Dzięki za wspólną grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi