Omega* 2 077 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Nick na TS3: Omega #obora Godzina + data zdarzenia: 12-23-2015 Nick admina lub gracza na którego chcesz złożyć skargę: Admin banujący mnie. Nie wiem kto nie wyskakuje Opis sytuacji: Siedziałem na kanale publicznym. Siedział tam koleś ze swoim ziomkiem. Dostałem bana za obrazanie? Jeżeli admin banujący udowodni mi że kogoś obrażałem dostanie ogromne wynagrodzenie. Jedyne co mówiłem na tym kanale to : " Weź bo ja się denerwuje jak CI przypierd* " Myślę że to nie jest żadna obraza. Po drugie administrator wierzy na słowo od tak i nakłada bana przedłużonego? A z tym kolesiem co ma nick zaczynający na S to sam już porozmawiam jeszcze dziś na tym tsie. A ten drugi C3Zi czy coś takiego nie próbuj nawet nic wkręcać. Naganne zachowanie? Wytłumaczy mi ktoś o jakie dokładnie zachowanie chodzi? Bo takie bany z duype to na prawdę. Rozumiem że jedna osoba na tsie zgłosi że go obrazam to z miejsca leci ban? Administrator jest zobowiązany do nałożenia kary na graczu według taryfikator kar w regulaminie. W ostateczności chodzi mi o osobe która mnie zbanowała Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Omєga * 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Słuchaj no kolego, zacznijmy od tego, że Twoje pierwsze słowa do mnie to: "ale jest naj******. Przyszedłeś na kanał publiczny mimo, że nic Ci nie zrobiliśmy, owszem powiedziałeś to co napisałeś czyli: " Weź bo ja się denerwuje jak CI przypierd* " po mojej odpowiedzi byś opuścił kanał powiedziałeś, że jestem najeba** i poszedłeś.Zajęło Ci to dokładnie 8 sekund. Po czym wróciłeś do swoich 2 kolegów na kanale Administracji DD2 CS:GO od nas tj. Administracji DR CS:GO Po czym wysłałem Ci poka: I zaszczyciłeś nas znowu swoją obecnością co potwierdzają z kolei te logi: I od razu wyjaśniam C3zi, o którym wspomniałeś w skardze NIE zaciął się przy porodzie, dodatkowo nie jesteśmy jebnię**, mało tego nie jestem naj**** i mogę jeszcze dodać, że Pynia nie czuję w Tobie piniądza, ani Ci nie obciągnie. Po jakże 2 minutach wspaniałej rozmowy zmutowaliśmy Ciebie, a Ty wróciłeś do swoich kolegów co potwierdza ten log: Może powiesz, że cytowane przez Ciebie zdanie: " Weź bo ja się denerwuje jak CI przypierd* " mówiłeś do nas przez dokładnie 2 minuty i 5 sekund ? Wątpię, że ktokolwiek Ci w to uwierzy. Dodatkowo zgłaszając to jak każdą inną osobę, która mi na ts'ie przeszkadzała dowiedziałem się, że wcale nie jesteś święty i lubisz sobie biegać po kanałach, gdzie przesiadują użytkownicy. Z mojej strony to póki co tyle, a C3ZI, o którym tutaj wspomniałeś raczej się też wypowie. Pozdrawiam cieplutko @edit Wybacz Pawle, poprawiłem @ Edit Po pierwsze nie jestem cebulakiem i zalecam odwołać się od tych słów, a po drugie śpiewałeś "Pynia czuje we mnie piniądz", a nie "Ona czuje we mnie piniądz" , po tym jak powiedziałem, że wołam pynie. Bo co ona Ci może ? Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Shinozaki Pamiętaj o tym, że na forum obowiązują zasady kultury pisowni. Jeśli już musisz dodać przekleństwo, to chociaż bądź tak łaskawy i obejmij je cenzurą. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Ban moim zdaniem jest jak najbardziej słuszny. Od kiedy mam admina na ts3 udało mi się zauważyć, a nawet doświadczyć idiotycznego moim zdaniem zachowania z Twojej strony. Kilkakrotnie bezmyślnie traciłeś mój czas, czas Grzecha, Chińczyka i innych administratorów. Obrażasz i wyzywasz wszystkich. Na początku nie chciałam dawać Ci bana, bo po pierwsze w administracji nie byłam długo, a po drugie bardzo angażowałeś się w sprawy na tsie, organizując karaoke itd.Z tego co wiem, wczoraj miejsce miała sytuacja gdzie wszedłeś na kanał publiczny i zacząłeś obrażać nie tylko użytkowników forum, ale i mnie. Na to akurat dowodów nie mam, bo niestety nie było mnie wieczorem i nie udało mi się Cię na tym przyłapać, ale mam coś innego, co może pomóc w określeniu Twojego zachowania jako naganne. ( Oczywiście poza opiniami i wielokrotnymi skargami na Ciebie przez innych użytkowników ). Sytuacji takich było wiele, ale nie będę tutaj spamować screenami.Przykłady bezmyślnego tracenia czasu administracji, co wykorzystałeś w moim przypadku: A tu przykład tego jak odnosisz się do administracji. W tym przypadku do Grzecha. Utrzymuję swoje zdanie i uważam, że zasłużyłeś na tego bana. Prosiłabym aby nie zmniejszać czasu jego trwania.Edit.Dostałeś bana tylko za ss'y na 30 min, w których mowa była o marnowaniu czasu administracji. Dodałam je do swojej wypowiedzi, ponieważ zapytałeś: Naganne zachowanie? Wytłumaczy mi ktoś o jakie dokładnie zachowanie chodzi? Bo takie bany z duype to na prawdę. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Śnieżynka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) "Pynia nie czuję w Tobie piniądza, ani Ci nie obciągnie. Po jakże 2 minutach wspaniałej rozmowy zmutowaliśmy Ciebie, a Ty wróciłeś do swoich kolegów co potwierdza ten log" Kolejne zmyślane cebulaków. Przykro mi taka prawda Śpiewałem ona czuje we mnie piniądz albo biede a nie pynia czuje wiec na co zmyślasz? Rozumiem ze ją lubisz i chcesz udupić mnie ale opanuj się bo ja sie denerwuje jak ci z siekiery przyfasole to zobaczysz Nie mam zamiaru nadal się tu wypowiadać. Według mnie ban z dupy i tyle. Administracja rozpatrzy i po sprawie. Wejde w temat za 2 dni i myślę że będzie spokój . @Pynia po co to dajesz? Za te ss'y to już bana dostałem. Nie pamiętasz? Ale te ss'y sobie zachowam bo tak dawno się nie uśmiałem xD http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1450886636__g.jpg- byłem na kanale gdzie miałem chanela i to jeszcze wtedy gdy potężny wojownik grzechu wkradał się na kanały. Czat ogólny @Powiedziałem tylko że pynia to możesz sobie straszyć kogo innego. Nie ma na nic dowodów ze ja tak mówiłem jak ty piszesz lub jak ja pisze. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi