SweetGirl 0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie Mam na imię Magdalena, mam 19lat i mieszkam w Krakowie . Kocham grać w CS'a i jestem z nim zaznajomiona od 14 roku życia, ale na poważnie zaczęłam grać koło marca 2012 roku . Skoro już mówię głębiej o CS'ie to rozwinę coś więcej czym najczęściej zajmowałam się na forach counter-strike . Ze względu na to, iż miałam admina na paru serwerowniach to znam się dość sporo na modyfikacji/przeróbce SS'ów, ponieważ zawsze (codziennie) ściągam screeny graczy i oglądam czy są modyfikowane czy też nie , lubię się tym po prostu zajmować . Więcej o mnie - Lubię słuchać muzyki (najczęściej Rap/Hip-Hop) . Interesuję się tańcem towarzyskim oraz śpiewem, mam małego brata o imieniu Mateusz i bardzo lubię się nim zajmować, dlatego też myślę powoli o pracy opiekunki, gdyż szkołę już ukończyłam . Gdybym zaczęła więcej pisać o sobie, to tego by się masa znalazła więc sobie odpuszczę . Pozdrawiam Wszystkich H@ oraz graczy tej serwerowni i Miło Mi Was Poznać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 no heej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumii 0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witamy w naszej skromnej społeczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 siema moja imienniczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Siemka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ave ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi