Skocz do zawartości

SweetGirl Wita Wszystkich... :)

SweetGirl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie :* Mam na imię Magdalena, mam 19lat i mieszkam w Krakowie :). Kocham grać w CS'a i jestem z nim zaznajomiona od 14 roku życia, ale na poważnie zaczęłam grać koło marca 2012 roku :). Skoro już mówię głębiej o CS'ie to rozwinę coś więcej czym najczęściej zajmowałam się na forach counter-strike :). Ze względu na to, iż miałam admina na paru serwerowniach to znam się dość sporo na modyfikacji/przeróbce SS'ów, ponieważ zawsze (codziennie) ściągam screeny graczy i oglądam czy są modyfikowane czy też nie :), lubię się tym po prostu zajmować :). Więcej o mnie - Lubię słuchać muzyki (najczęściej Rap/Hip-Hop) :). Interesuję się tańcem towarzyskim oraz śpiewem, mam małego brata o imieniu Mateusz i bardzo lubię się nim zajmować, dlatego też myślę powoli o pracy opiekunki, gdyż szkołę już ukończyłam :). Gdybym zaczęła więcej pisać o sobie, to tego by się masa znalazła więc sobie odpuszczę :). Pozdrawiam Wszystkich H@ oraz graczy tej serwerowni i Miło Mi Was Poznać :)!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności