SweetGirl 0 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie Mam na imię Magdalena, mam 19lat i mieszkam w Krakowie . Kocham grać w CS'a i jestem z nim zaznajomiona od 14 roku życia, ale na poważnie zaczęłam grać koło marca 2012 roku . Skoro już mówię głębiej o CS'ie to rozwinę coś więcej czym najczęściej zajmowałam się na forach counter-strike . Ze względu na to, iż miałam admina na paru serwerowniach to znam się dość sporo na modyfikacji/przeróbce SS'ów, ponieważ zawsze (codziennie) ściągam screeny graczy i oglądam czy są modyfikowane czy też nie , lubię się tym po prostu zajmować . Więcej o mnie - Lubię słuchać muzyki (najczęściej Rap/Hip-Hop) . Interesuję się tańcem towarzyskim oraz śpiewem, mam małego brata o imieniu Mateusz i bardzo lubię się nim zajmować, dlatego też myślę powoli o pracy opiekunki, gdyż szkołę już ukończyłam . Gdybym zaczęła więcej pisać o sobie, to tego by się masa znalazła więc sobie odpuszczę . Pozdrawiam Wszystkich H@ oraz graczy tej serwerowni i Miło Mi Was Poznać ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 no heej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szumii 0 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Siemanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomarancza 15 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 czesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel_TSH 1 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Witamy w naszej skromnej społeczności Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 siema moja imienniczko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yaankes Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Siemka ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ~BoCiK~ Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Ave ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts