TheDragomix 18 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 1. Nick: TheDragomix2. Imię: Michał3. Wiek: 144. Znajomość Sourcebans (1-10): 5/105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Nie7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/3226238. Parę słów o sobie **: Jestem koleżeński, pomagam ludziom9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Nie podoba mi isę jak ludzie troluja mapy kiedy nie ma adminów10. Steam_ID: STEAM_1:1:97886395 111. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-3 h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 15-17 Weekendy od 10-1513. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 341 h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 No z tego co widzę nie chciało ci się zbytnio rozpisywać na swój temat.Powiem tak : Posty na forum do nadrobienia. [do 10 bez spamu] Aktywność masz ok, na serwerze zachowujesz się dobrze. Brak ci doświadczenia, ale to da się łatwo nadrobić. Jednak twoje podanie nie zrobiło na mnie zbytniego wrażenia więc czekam na opinie innych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3ZI 22 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 No więc Szanowny Panie TheDragomix nie będę ukrywał, że obecnie brakuje nam adminów i myślę, że Pan się nadaje. Twoje plusy to działający mikrofon oraz mutacja, długi staż w grze CS:GO, czas na grę. Masz także minusy średnia znajomość SourceBans, ale to można szybko nadrobić oraz brak 10 postów na forum, ale to także łatwo nadrobić. Trochę mało się rozpisałeś w podpunktach 8 i 9. Według mnie nadaje się Pan do roli administratora. Pozdrawiam administrator DR CS:GO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dziękuje, że chociaż wy wypowiedzeliście się na temat mojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wiedz że: 8. Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi