DziQu1 30 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 1. Nick:De Vaxes2. Imię:Dominik3. Wiek:154. Znajomość Sourcebans (1-10): 5 ale się szybko uczę i myślę że to ogarne 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak6. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/430163 8. Parę słów o sobie **:Nazywam się Dominik mam 15 lat jestem spokojną osobą ale nie lubie osób które obrażają i wyzywają innych dodam jeszcze że jestem osobą kulturalną,Moją ulubioną grą jest CS:GO. Nie gram w tą grę dla rangi. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:niekiedy na serwerze panuje nieprzyjemna atmosfera przeszkadza to mnie jak i zarówno innym graczą 10. Steam_ID:STEAM_0:1:11493168711. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:bardzo dużo jestem na serwerze codziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze codziennie weekendy codziennie13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:319h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Przykładowa nazwa tematu: Podanie - Queen Besiałke W nazwie tematu musi być podany Twój nick Zapraszam za tydzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi