KRISSIU 16 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 1. Nick: KRISS, 2. Imię: Krzysztof, 3. Wiek: 15 w październiku, 4. Znajomość Sourcebans (1-10): Dobra, 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak, 6. Składka (tak/nie): Nie, 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/250989, 8. Parę słów o sobie **: Jestem Krzysztof, mam 14 lat. Chodzę do drugiej klasy gimnazjum. Mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim. Jestem koleżeński i lubię pomagać, 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram na serwerze już kilka miesięcy. Znam dobrze regulamin. Często, gdy nie ma na serwerze administratora ludzie czują się zbyt pewnie i zaczynają go łamać, dlatego chciałbym temu zaradzić. Dostałem także propozycję napisania podania przez jednego z adminów, 10. Steam_ID: STEAM_0:1:75217577, 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Co najmniej godzinę dziennie, 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze wchodzę po szkole, a w weekendy gram od rana, 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1200 godzin, 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3ZI 22 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Panie Kriss na pewno Twoje plusy to: + duży staż w grze CS:GO + Znajomość Sourcebans + Działający mikrofon i mutacja + Czas na grę + Znajomość regulaminu Masz też parę minusów: - Wiek, ale mamy już adminów w twoim wieku, więc to żadna przeszkoda - Brak 10 postów, ale to można łatwo nadrobić Podsumowując jestem ZA tym żebyś został administratorem. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakowsky 9 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Myślę że Cezi wszystko elegancko podsumował i mianowicie ja również się pod tym podpisuje. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredsoon 12 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Okej powiem ci że się nadajesz Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczak 6 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Podpisuje sie pod tym co napisal Cezi. Bylbys swietnym adminem. Jestem na tak. Jedyne co do czego mozna sie przyczepic, to malo rozpisany punkt 8. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Miszczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador57 12 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Co tu dużo mówić. Ogarnięty typ brak postów standard. I tak jestem na tak Edytowane 29 Grudnia 2015 przez matador57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneXakaGracu 0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jestem na tak, minusy to brak składki i postów ale to kwestia nadrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi