James0v 1 688 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 1.Twoj Nick: James0v. 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: DreeZ 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina: 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=39922 7.Opis sytuacji: Domagam się kary za takie małpowanie. Banowanie HLTV, serio? To takie śmieszne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jako świadek tego zdarzenia mówię, że Dreez banował gracza Ak 47, który notorycznie wbijał do ct, a okazało się, że hltv dosał bana. Zauważył to i okazał skruche(załamał się trochę, bo to wydawałoby się proste zadanie zbanować natręta). Wypadki przy pracy się zdarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wczoraj miałem taki sam przypadek potwierdzam to co mówi Domellenel. Nasz Amx zaczyna świrować. Pozdrawiam cię DreeZ XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`DreeZ 12 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Zrobiłem tak jak koledzy powyżej napisali.. Nie wiem co się stało, że HLTV zostało zbanowane :/ Poniosę konsekwencje jak się należy. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez `DreeZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hero000 19 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgadzam się z menelkiem i resztą chłopaków - też mi się tak czasami zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Też kiedyś miałem taką sytuacją przy banowaniu powodem było to iż nowy gracz wbił na serwer i zbanowałem jego zamiast tego co łamał regulamin dlatego od dziś masz być bardziej ostrożny dotyczy to też wszystkich adminów żeby nie było później z tym problemów. Dlatego dreez otrzymuje upomnienie słowne.I mam nadzieję,że nie będzie więcej skarg tego typu rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi