malcio 167 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam moim problemem jest WIFI w telefonie chodzi o to ze mam aplikacje takie jak snapchat i instagram albo facebook i ciągle pisze,że "Nie mozna odswiezyc(snapchat i instagram) a w przypadku facebook albo google"Strona jest niedostępna" jesli włącze Pakiet internetowy to działa,a jesli odpalam przez wifi to raz załapie a raz nie,instagram mi juz nie działa od 5 dni na fonie,robiłem reset telefonu,reset routera i nic,jak jestem u kolegi i włacze jego WIFI to działa normalnie,nie wiem moze mam router zrypany czy cos ;/ maa ktos jakieś rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 A jesteś połączony z wifi ?, zawsze możesz być połączony ale możesz mieć zablokowany dostęp do internetu na routerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) tak mam połaczenie normlanie,siedze teraz u mnie w pokoju mam router od razu obok telefonu i nic,snapchat instagram nie działa,facebook i google raz sie włacza a raz nie;/ tak jakby cos blokowało,da sie to zobaczyc czy mam zablokowany ten dostep czy cos ? Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Bez Spiny Luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Model routera? Masz dostęp do ustawień, do konta administracyjnego tegoż routera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 model to tp-link WR 740 N,mam dostep jesli ci chodzi o wejscie przez IP"i wpisanie ADMIN ADMIN" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tak, właśnie o to mi chodzi. Z tego co widzę ze screenów z forum tplink'a, to po lewej stronie masz działy. Sprawdź blokady pod "Parental control" i pod "Access control". I napraw sobie sygnaturkę, bo jej nie widać. Nie wstawiaj obrazków na tinypic, tylko na imgur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mam te dzialy i co tam mam pozmieniąc lub cos ? dac ci SSY lub cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mi też przerywało internet ale powodem był już stary router nie wiem co może być powodem ale tylko powiedz ty masz router z orange ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie,zwykły router kupiony w mediaexpert lub w jakims komputerowym 2 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Mi też przerywało internet ale powodem był już stary router nie wiem co może być powodem ale tylko powiedz ty masz router z orange ? Przecież podawał model routera, gdy go poprosiłem... #GoogleNieGryzie Mam te dzialy i co tam mam pozmieniąc lub cos ? dac ci SSY lub cos? Ogólnie poszukaj czy tam nie masz jakichś blokad. Możesz podesłać screeny, jeśli nie dasz rady nic sam z tym zrobić. W najgorszym wypadku przywrócenie routera do ustawień fabrycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Parental control http://www73.zippyshare.com/v/U1qKxBIy/file.htmlAcess http://www111.zippyshare.com/v/Mo2qDloq/file.html Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Bez Spiny Luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi