Skocz do zawartości

Problem z WIFI

malcio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam moim problemem jest WIFI w telefonie :P chodzi o to ze mam aplikacje takie jak snapchat i instagram albo facebook i ciągle pisze,że "Nie mozna odswiezyc(snapchat i instagram) a w przypadku facebook albo google"Strona jest niedostępna" jesli włącze Pakiet internetowy to działa,a jesli odpalam przez wifi to raz załapie a raz nie,instagram mi juz nie działa od 5 dni na fonie,robiłem reset telefonu,reset routera i nic,jak jestem u kolegi i włacze jego WIFI to działa normalnie,nie wiem moze mam router zrypany czy cos ;/ maa ktos jakieś rozwiązanie  :P

tak mam połaczenie normlanie,siedze teraz u mnie w pokoju mam router od razu obok telefonu i nic,snapchat instagram nie działa,facebook i google raz sie włacza a raz nie;/ tak jakby cos blokowało,da sie to zobaczyc czy mam zablokowany ten dostep czy cos ? :D

Edytowane przez Bez Spiny Luzno

Tak, właśnie o to mi chodzi. Z tego co widzę ze screenów z forum tplink'a, to po lewej stronie masz działy. Sprawdź blokady pod "Parental control" i pod "Access control".

I napraw sobie sygnaturkę, bo jej nie widać. Nie wstawiaj obrazków na tinypic, tylko na imgur.

W dniu 4.01.2016 o 19:48, WujoS napisał(a):

Mi też przerywało internet ale powodem był już stary router nie wiem co może być powodem ale tylko powiedz ty masz router z orange ?

Przecież podawał model routera, gdy go poprosiłem... #GoogleNieGryzie

W dniu 4.01.2016 o 19:21, Bez Spiny Luzno napisał(a):

Mam te dzialy i co tam mam pozmieniąc lub cos ? :P dac ci SSY lub cos?

Ogólnie poszukaj czy tam nie masz jakichś blokad. Możesz podesłać screeny, jeśli nie dasz rady nic sam z tym zrobić. W najgorszym wypadku przywrócenie routera do ustawień fabrycznych.

• 1 miesiąc temu...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Brak aktywności.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności