SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Życzenia ode mnie dla Was, pozdrówki! ^^ Trochę musiałem uważać podczas jazdy bo grad spadł i jechałem po lodzie :X 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Oj jak słodko szeregowiec Tobie też mordko żeby ten rok był lepszy od poprzedniego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 O rany! Jedne z najfajniejszych życzeń. Tobie tez życzę wszystkiego dobrego. Ten rok będzie lepszy! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dzięki ^^, wzajemnie!! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Oryginalnie bardzo. Dziękuję Edit: I wzajemnie oczywiśćie. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez natalja <M3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) No Pawełek, nie spodziewałem się, że ktoś się przełamie i złoży życzenia w takiej formie Również dziękuje, oraz się przyłączam do życzeń, niech ten nowy rok powita nas lepszy niżeli ten poprzedni był Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Pawel.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 fajne basy ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dziena zią za życzenia, od siebie też życzę wszystkiego dobrego w nowym roku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi