Korcikoo 52 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Co i jak w FIFA 16? FIFA 16 to główny dział FIFA. Tutaj będą rozstrzygane wszystkie problemy użytkowników. Będziemy doradzać co jest lepsze dla gracza, który skład wybrać itd. Będziecie mogli się chwalić swoimi osiągnięciami. Najważniejsza jest dobra zabawa! Nie pogardzę ciekawymi filmikami! Pozdrawiam, Korcikoo Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Korcikoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dział "FIFA 16" to dział humorystyczny? Nic do Ciebie nie mam ale to chyba jakiś żart.. Filmy powinny być w YouTube, bądź jako poboczne w tym dziale.. Ten poddział powinien służyć za główny w dziale FIFA, powinny tutaj zostawać rozwiązywane problemy użytkowników z grą itp. Jednak to jest Twój dział i ty tutaj rządzisz, ja tylko zwracam uwagę, na to jak było kiedyś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Na dodatek poukrywałeś najważniejsze moje tematy. Dużo włożyłem pracy w ten dział a wszystkie moje tematy poznikały. Winczester też dużo dawał tematów i nawet jeden użytkownik który sam nagrywał poradniki na yt i wrzucał to do fify. Czekamy na powrót tematów.. Również nic nie mam do Ciebie lecz bez przesady. I ten dział Pogaduchy to słaba sprawa. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Omєga * 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dział "FIFA 16" to dział humorystyczny? Nic do Ciebie nie mam ale to chyba jakiś żart.. Filmy powinny być w YouTube, bądź jako poboczne w tym dziale.. Ten poddział powinien służyć za główny w dziale FIFA, powinny tutaj zostawać rozwiązywane problemy użytkowników z grą itp. Jednak to jest Twój dział i ty tutaj rządzisz, ja tylko zwracam uwagę, na to jak było kiedyś. Na dodatek poukrywałeś najważniejsze moje tematy. Dużo włożyłem pracy w ten dział a wszystkie moje tematy poznikały. Winczester też dużo dawał tematów i nawet jeden użytkownik który sam nagrywał poradniki na yt i wrzucał to do fify. Czekamy na powrót tematów.. Również nic nie mam do Ciebie lecz bez przesady. I ten dział Pogaduchy to słaba sprawa. Tematy były pozakrywane testowo, niestety złożyło się tak że gdy po ukrywałem tematy musiałem pilnie wyjść z domu i jestem dopiero teraz. Tematy wróciły, niektóre zostały tam gdzie były, niektóry zostały przeniesione to działu ogólne. Przychylę się do waszych rad i szybko pozmieniam parę rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Wyrzucić pogaduchy i dać Poradniki fifa 16 nie przywróciłeś tematów Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Wyrzucić pogaduchy i dać Poradniki fifa 16 nie przywróciłeś tematów Skontaktuje się z Karolem Zostały przywrócone Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Korcikoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi