Maus 833 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nick: MausPowod: Zepsuł mi się cs, ns mi nie dziala, a steam kręci mi się celownik w lewą stronę.Czas nieobecnosci: od 31.12.2015 do kiedy uda mi się naprawić cs'a gdzieś do 10.01.2016Cos od siebie: Przepraszam, że nieobecność dopiero teraz ale nie miałem czasu, mam na dzieję, że to nie sprawi żadnego problemu^^. Jak najszybciej spróbuje zrobić coś z cs'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Może znajdź innego ns'a chociaż, mam nadzieję, że szybko wrócisz.Nieobecność przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ściągnij innego cs'a, a steam, reinstal powodzenia, wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi