Bronek22 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) 1.Twoj Nick:Mowiazema18 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:PapaSmerf 4.IP/SID oskarzanego*:Nie umialem znalesc !! 5.Data i godzina:20:38 02-01-2016 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Szyneczka 7.Opis sytuacji:Rozmawialem sobie z szyneczka i on mowil ze papa ma 25 lat ja wiedzialem o ty i po jakims czasie naisalem (ze i tak jest dal mnie zerem ) chwile pozniej dostalme bana na 1 hour .Praktycznie za nic !!! Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Pawel.? Przeniesiono z Cod 201 > Skargi do Zombi Mod 4.3 > Skargi. Proszę pamiętać o zakładaniu tematów w odpowiednich działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Papa smerf w ogóle ma tu admina ?! Brak dowodów, powinieneś dostać Warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Temat dotyczy serwera ZombieMod a nie CoD...Proszę moderatora o usunięcie Tematu. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Pawel.? Żadnego usuwania tematu nie będzie. Temat przeniesiono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Po 1. Ban jest słuszny... Po 2. Znam Cię nie raz dostałeś bana za wyzywanie graczy i adminów... Po 3. Zobacz sobie ile masz banów za kulture... tyle na ten temat Pozdrawiam :D:D Edytowane 2 Stycznia 2016 przez KrZySiO91 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapaSmerfx 47 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ja, jako główny oskarżony, pozwolę sobie rozwinąć swoją wypowiedź. Zaistniała sytuacja wyglądała następująco... Obserwowałem gracza Mowizema18, przez dłuższy czas, a nie trudno go złapać na przewinieniu. Wczoraj dostał bana za kulturę, ponieważ źle się wyrażał, i krytykował graczy. Dziś również zaistniała taka sytuacja. Gracz ten nie posiada 16 lat, ani mutacji, i się no...odzywa niepotrzebnie, z czym łamie regulamin. Oraz nie wiem dlaczego, krytykuje gre innych(Przykład: heee ale zaje*sta paka(chodzi o bombę infekcyjną, którą gracz niedokładnie rzucił w stronę ludzi)). Po chwili rozmowa owego gracza z użytkownikiem xSzyneczkax przyznam, odbyła się, w czym ja byłem jej głównym tematem. Sprzeczki jakotakie występowały w tej rozmowie, lecz gdy Mowizema18 określił mnie zerem, bez zahamowania poczułem się zlekceważony, oraz że nie będę tego tolerował dłużej(ubliżał mi od mojej kadencji) więc, podsumowując wszystkie jego wyskoki (mikro,obrazę,kulturę) najniższym prawem taryfikatora wymierzyłem karę Zbanowania go na okres Jednej godziny. Ja osobiście uważam, że słusznie postąpiłem. A co do całokształtu. Jak wyżej wspomniałem owy gracz od czasu gdy dostąpiłem rangi, próbuje mnie oczernić, oraz "udupić". Sam Mn9, opiekun serwera, Ak-47 HeadShot, oraz Black admini są w stanie być świadkami wczorajszego zajścia, gdy był przy próbie oczernienia mojej osoby. Resztę jego wybryków pozostawiam bez komentarza. Z poważaniem! ~PapaSmerf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Rozmawialem sobie z szyneczka i on mowil ze papa ma 25 lat ja wiedzialem o ty i po jakims czasie naisalem (ze i tak jest dal mnie zerem ) chwile pozniej dostalme bana na 1 hour .Praktycznie za nic !!! Ban jak najbardziej słuszny. Jak ty wogóle śmiesz składać skargę? Napisałeś że Papa Smerf jest dla ciebie zerem, co to wogóle ma być? To jest obraza! Masz szczęście, że dostałeś bana na godzinę, bo za taki tekst powinieneś wyrwać bana na 1 dzień. Tyle na temat. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Szczepan. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Brak dowodów oraz świadków, tak więc skarga zostaje odrzucona. Następnym razem proszę pamiętać o dowodach (najlepiej w postaci demka, jeśli chodzi o przewinienie lub ss'a, jeśli chodzi o obrazę). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi