DziQu1 30 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 1. Nick:De Vaxes 2. Imię:Dominik 3. Wiek:15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/430163 8. Parę słów o sobie **:Nazywam się Dominik mam 15 lat mieszkam w małej Miejscowości Gromiec lubię pomagać osobą w potrzebie,Moją ulubiono grą jest Cs gram w tą gre dla przyjemności. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ na serwerze jestem co dziennie to w niektórych godzinach niema żadnego admina,młodsze osoby zaczynają łamać regulamin chciałbym,pomuc się z tym uporać. 10. Steam_ID:STEAM_0:1:114931687 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3-5 H w dni robocze , w weekendy 4-6 H 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze po szkole 15-20 ,weekendy od samego rana 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:369 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczak 6 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jestem na nie, czesto widuje Cie na serwerze, ale prawie w ogole sie nie odzywasz, i przez to zbyt dobrze cie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISSIU 16 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jestem na nie. W ogóle się nie udzielasz na serwerze i pomimo tego, że często na nim grasz to i tak Cię nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Według mnie nie nadajesz się na admina. Z wypowiedzi innych graczy wiem ,że nie widać cię na serwerze [tzn. grasz bez jakiejkolwiek interakcji z innymi]. Poza tym pisząc swoje podanie popełniłeś rażący błąd ortograficzny oraz napisałeś zadnie ,które nie ma najmniejszego sensu ,co jeszcze bardziej zmniejszyło twoje z początku małe szanse.Podanie powinno pokazywać twoje dobre strony ,więc robiąc błędy oraz nie pisząc właściwie nic o sobie wykonałeś coś co jest przeciwieństwem dobrego podania. Edytowane 3 Stycznia 2016 przez F00lISH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi